28 Mart 2024, Perşembe
Haber Giriş: 02.04.2022 22:27 | Son Güncelleme: 02.04.2022 23:42

Bruce Willis zor günler için mülklerini zararına sattı

Afaziye yakalandığı için kariyerini bitiren Bruce Willis'in hastalığının ilerleyeceğini ön görerek, hazırlıklar yaptığı ortaya çıktı. 67 yaşındaki oyuncunun bir süredir emlak varlıklarını zarına sattığı ve zor günlere hazırlandığı iddia edildi
Bruce Willis zor günler için mülklerini zararına sattı

Hollywood yıldızı Bruce Willis'e beyindeki işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma yazma gibi becerileri etkileyen afazi (söz yitimi) hastalığı teşhisi konuldu. Bu nedenle oyunculuğu bırakan aktörün, uzun süredir kendisini bekleyen zor günlere hazırlık yaptığı iddia edildi.

Page Six’in haberine göre; hastalığının ilerleyeceğini ön gören Willis, California'daki ailesiyle birlikte hayatına odaklanmak için birkaç yıldır sahip olduğu evleri satmaya başladı.

"İhtiyacı olmayacağını biliyor"

Ünlü aktöre yakın bir kaynak "Bruce, uzun süredir bu ana hazırlanıyor. Sağlığının bozulduğu ve kazanç gücünün eskisi kadar büyük olmayacağı bir zamanın geleceğini biliyordu. Ayrıca, sonunda seyahat etmek için birden fazla mülke ve daireye ihtiyacı olmayacağını ve bunun yerine ailesiyle çevrili güvenli bir ortamda yaşaması gerektiğinin farkındaydı. Bu yüzden son yıllarda küçülmeye ve hayatını basitleştirmeye hazırlandığı açık" dedi.

"Sık gidemediğimiz için sattık" demişti

Bruce Willis ve eşi Emma Heming, mülklerini satmaya 2018 yılında başlamıştı. İkili, önce New York'taki büyük evlerini 17.75 milyon dolara sattı. Bu malikane 2014 yılında 12 milyon dolara satın alınmıştı. Bu mülkün beş yatak odası ve beş buçuk banyosu bulunuyor. Oyuncu, bu mülkü sattıkları dönemde, oraya sık sık gidemediklerini, sürekli yaşadıkları California'ya uzak olduğu için satmaya karar verdiklerini söylemişti. Çift, o süreçte California Brentwood'ta 9.8 milyon dolara başka bir malikane satın almıştı.

9,5 milyon dolarlık zarar

Willis ile Emma Heming, yine 2018 yılında Idaho Sun Valley'de bulunan malikanelerini 5.5 milyon dolara satmıştı. Aslında bu mülk için istenen ücret 15 milyon dolardı. Yani ünlü çift bu satıştan istediği kadar gelir elde edememişti, bir anlamda zararına satmıştı.

Birini 2019'da diğerini 2021'de elden çıkardı

Takvimler 2019 yılını gösterirken Willis ve eşi Heming, Turks and Caicos Adaları'nda bulunan mülklerini 27 milyon dolara elden çıkarmıştı. Bu satışın ardından Willis ile Heming'in elinde yine Turks and Caicos Adaları'nda bulunan Parrot Cay'da bir mülkleri kalmıştı. Fakat geçen yıl o mülk de 6 milyon dolara yeni sahibinin olmuştu.