16 Nisan 2024, Salı
Haber Giriş: 09.11.2022 08:57 | Son Güncelleme: 09.11.2022 09:18

Dr. Mehmet Öz: Tüm oylar sayıldığında bu yarışı kazanacağımıza inanıyoruz

ABD Pensilvanya'daki ara seçimleri kazanacağı konusunda kendinden emin olan Dr. Mehmet Öz, rakibi Demokrat Fetterman'a meydan okudu. Öz, "Birlikte Pensilvanya'yı iyileştireceğiz" ifadelerini kullandı
Dr. Mehmet Öz: Tüm oylar sayıldığında bu yarışı kazanacağımıza inanıyoruz

ABD'de oy sayımı devam ederken Cumhuriyetçiler yarışı önde götürüyor. Cumhuriyetçi Parti'nin aday olan Dr. Mehmet Öz, Demokratların tüm gece önde gitmesine rağmen, John Fetterman'a karşı Pennsylvania Senato yarışını kazanacağı konusunda kendinden emin.

Mehmet Öz "Tüm oylar sayıldığında, bu yarışı kazanacağımıza inanıyoruz" dedi. İlk sonuçlar Fetterman'ın Öz'ün çok önünde olduğunu gösterdi, çünkü mavi bölgelerden gelen oylar önce çıkmaya başladı. Fetterman'ın belediye başkanı olarak görev yaptığı Pittsburgh ve Braddock'u içeren Allegheny County ve Pensilvanya'dan gelen oylar yarışı büyük ölçüde Demokratların lehine çevirdi.

"Birlikte iyileştireceğiz"

Öz kalabalığa "Size inandığımı defalarca söyledim bu mesajı netleştirmek için eyaletin her yerini dolaştım bu gece siz de bana inandığınızı söylediniz" dedi. Cumhuriyetçi, "Birlikte Pensilvanya'yı iyileştireceğiz ve Amerika'yı iyileştireceğiz, Tanrı sizi korusun" diye ekledi.