03 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 26.10.2023 18:02 | Son Güncelleme: 26.10.2023 18:18

İsrail saldırısında ailesini kaybeden Al Jazeera muhabiri: Bizi susturamayacaksınız

İsrail'in saldırısında ailesinden birçok kişiyi kaybeden Al Jazeera Gazze muhabiri Vail ed-Dahduh, ""Bu çok acı bir bedel, ancak önemli olan bunun sesimizi susturamayacak oluşu" dedi
İsrail saldırısında ailesini kaybeden Al Jazeera muhabiri: Bizi susturamayacaksınız

İsrail'in dün Gazze'ye düzenlediği saldırıda eşi ve çocuklarının yanı sıra ailesinden çok sayıda kişiyi kaybeden Al Jazeera televizyonu Gazze muhabiri Vail ed-Dahduh, İsrail'in onları susturamayacağını ve görevlerini yapmaya devam edeceklerini söyledi.  Dahduh, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail'e mesaj verdi. İsrail'in, sivilleri hedef aldığını ve ailelere dönük katliamlar işlediğini vurgulayan Dahduh, "Her ne olursa olsun biz en nihayetinde Rabbimizin razı olduğu şeyi söylemeye devam edeceğiz. Allah bize yeter, o ne güzel vekildir." dedi.

Dahduh, "Bu çok acı bir bedel, ancak önemli olan bunun sesimizi susturamayacak oluşu. Biz, halkımız ve bu asil insani mesaj karşısında görevimizi yerine getirmeye devam edeceğiz. Allah'tan geldik ona döneceğiz." diye konuştu. Katar merkezli Al Jazeera televizyonundan dün yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Nuseyrat Mülteci Kampı'nda bir evi hedef aldığı saldırısında Dahduh'un eşi, oğlu ve kızı dahil olmak üzere ailesinden çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği belirtilmişti.

Kaynak: AA