20 Eylül 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 13.08.2024 10:20 | Son Güncelleme: 13.08.2024 10:25

Kate Middleton ve Prens William'dan Olimpiyat Takımı'na video mesajlı tebrik

Kanser tedavisi nedeniyle uzun süredir gözlerden uzak olan Galler Prensesi Kate Middleton, eşi Galler Prensi William ile birlikte bir video mesajı yayınladı ve Büyük Britanya Olimpiyat Takımı'nın sporcularını tebrik etti
Kate Middleton ve Prens William'dan Olimpiyat Takımı'na video mesajlı tebrik

Yaz boyunca halka açık etkinliklerde yer almayacağı söylenen Galler Prensesi Kate Middleton (42), eşi Galler Prensi William ile birlikte bir video mesaj yayınlayarak Büyük Britanya Olimpiyat Takımı sporcularını kutladı.

"Hepimiz için büyük bir ilham kaynağı oldunuz"

Prenses, çiftin resmi Instagram hesabında paylaşılan videoda, "Büyük Britanya Olimpiyat Takımı'nı evden izleyen herkes adına tebrik ederim" derken, Prens William ise "Başardığınız her şey için tebrikler. Hepimiz için büyük bir ilham kaynağı oldunuz" diye ekledi.

Videonun açıklamasında ise, "Her sporcu büyük özveri, yürek ve tutku gösterdi. Hepimizi gururlandırdınız!" mesajı yer aldı. Kate, videoda sade bir çizgili kazak ve yandan ayırdığı saçlarıyla dikkat çekerken, William ise kirli sakalıyla öne çıktı.

Kanserle mücadele ettiğini duyurmuştu

Ocak ayında geçirdiği karın ameliyatının ardından ortadan kaybolan ve bu süreçte hakkında çeşitli spekülasyonlar yapılan Prenses, Mart ayında kamuoyuna tekrar görünmüştü. Bir video yayınlayarak açıklama yapan Prenses, kanserle mücadele ettiğini duyurmuştu.

Uzun bir süre etkinliklere katılmayan ve tedavisinin bir süre daha devam edeceğini açıklayan Prenses Kate, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Trooping The Colour töreninde kamuoyunun önüne çıkmıştı.

Kanser tedavisi sürecini kamuoyuyla paylaşmasının ardından Prenses Kate'in katıldığı ikinci etkinlik, Wimbledon Tenis Turnuvası'nın finali olmuştu. Tedavisi devam ederken halkla buluştuğu bu iki etkinlikte de büyük ilgiyle karşılanmıştı.