08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 14.07.2024 22:22 | Son Güncelleme: 14.07.2024 22:37

Kate Middleton halkın karşısına Wimbledon'da çıktı, turnuvanın galibi Alcaraz'a kupayı verdi

Bir süredir kanserle mücadele eden Galler Prensesi Kate Middleton, geleneksel geçit töreni Trooping the Colour'da ilk kez kamuoyunun karşısına çıkmasından günler sonra Wimbledon Tenis Turnuvası'na katıldı. Middleton, turnuvayı kazanan Alcaraz'a kupayı verdi
Kate Middleton halkın karşısına Wimbledon'da çıktı, turnuvanın galibi Alcaraz'a kupayı verdi

Gördüğü kanser tedavisi nedeniyle halk içine çok nadiren karışan Prenses Kate Middleton, en son 15 Haziran'da askeri geçit töreni Trooping the Colour'a katılmıştı.

Wimbledon Tenis Turnuvası'nın ev sahipliği yapan All England Kulübü ile Kroket Kulübü'nün patronu ünvanını elinde bulunduran Prenses Kate Middleton, 29 gün sonra Wimbledon Tenis Turnuvası'nın Sırp Novak Djokoviç - İspanyol Carlos Alcaraz arasındaki tek erkekler final maçında halka karıştı.

Final maçında rakibine 3-0 mağlup olan Djokovic'e ikincilik kupasını Galler Prensesi Catherine verdi.

 

Prenses Kate Middleton; Sırp Novak Djokoviç - İspanyol Carlos Alcaraz arasındaki maçta kupayı sundu. Maçı; Alcaraz, 3 - 0 kazandı.

Bu yıl, ikinci kez bir organizasyona katılan Prenses Kate Middleton, kupa merasiminde top toplayıcı çocuklarla da bir süre sohbet etti.

Ne olmuştu?

17 Ocak’ta geçirdiği karın ameliyatı ve akabinde peşi sıra yayımlanan açıklamalar, Kensington Sarayı’nın 10 Mart’ta Anneler Günü vesilesiyle paylaşılan fakat üzerinde “oynanan” fotoğraf, Kate’den hâlâ ses çıkmaması bazı komplo teorilerini beraberinde getirmişti.

Fotoğrafla ilgili tepkiler büyüyünce Middleton sosyal medya hesabından açıklama yapmak zorunda kalmış ve ocak ayında geçirdiği karın ameliyatı sonrası vücudunda kanser varlığını keşfettiğini ve kendisinin önleyici kemoterapi gördüğünü duyurmuştu.