07 Ekim 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 07.10.2024 13:24 | Son Güncelleme: 07.10.2024 13:27

Melania, Donald Trump'a neden aşık olduğunu açıkladı

Eski first lady Melania Trump, yayınladığı anı kitabında kürtaj haklarına destek verdiğini açıkladıktan sonra eşi Donald Trump'a neden aşık olduğunu videolu mesajla cevapladı
Melania, Donald Trump'a neden aşık olduğunu açıkladı

54 yaşındaki eski first lady Melania Trump, eski başkan Donald Trump'a neden aşık olduğunu bir video ile X'te 2.8 milyon takipçisiyle paylaştı. "Donald ve ben tanıştığımız andan itibaren aramızda inkar edilemez bir kıvılcım vardı" diyen Melania, eski başkanın özgüveninde, çekiciliğinde, mizahında ve vizyonunda manyetik bir şeyler olduğunu söyledi. Düğünlerinin ise nefes kesici bir gelinlik, ünlü bir şef tarafından mükemmel bir şekilde oluşturulmuş bir menü ve müzik efsanelerinin büyüleyici canlı performansları' ile 'güzel bir olay olduğunu söyledi. Video klipte, çiftin dans ederken kucaklaştığı ve kendisinin ikonik Christian Dior gelinliğini giydiği o görkemli günün görüntüleri yer aldı. Klip, Melania'nın kendi adını taşıyan anı kitabından bir kareyle sona erdi.

Trump'ın fikrinin tersini savundu

Kocası hakkındaki bu övgü dolu paylaşım, Melania'nın kocasının aksine kürtaj haklarını savunmasından birkaç gün sonra geldi. Melania X'te yayınlanan bir videoda 'Bireysel özgürlük benim koruduğum temel bir ilkedir' dedi. Video, The Guardian'ın geçen hafta Melania'nın kürtaj konusunda Cumhuriyetçilerin adayı olan kocasından ne kadar farklı görüşlere sahip olduğunu anlattığı bir konuşmanın ilk kopyasını ele geçirmesinin ardından geldi. Eski First Lady kitabında şöyle yazıyor: 'Kadınların çocuk sahibi olma tercihlerini, hükümetin herhangi bir müdahalesi ya da baskısı olmaksızın, kendi inançlarına göre belirleme özerkliğine sahip olmalarını garanti altına almak zorunludur. Kadının kendi bedeniyle ne yapacağını belirleme yetkisi neden kadının kendisinden başkasında olsun ki? Bir kadının kendi yaşamı üzerindeki temel bireysel özgürlük hakkı, ona dilediği takdirde hamileliğini sonlandırma yetkisi verir."

Melania, Donald Trump ile zaman zaman yaşadıkları siyasi anlaşmazlıkları 'ilişkilerinin bir parçası' olarak nitelediği kitabında kocasına kamuoyu önünde meydan okumak yerine bunları özel olarak ele almak gerektiğine inandığını yazıyor. Kitabın ilerleyen bölümlerinde kürtajı neden desteklediğini açıklıyor. Donald Trump Fox News'a verdiği mülakatta eşiyle kitap hakkında konuştuğunu ve ona kalbinin sesini dinlemesi gerektiğini söylediğini açıkladı.