16 Nisan 2024, Salı
Haber Giriş: 11.11.2022 04:30 | Son Güncelleme: 11.11.2022 04:30

Time dergisine yeni CEO

Time dergisinin yeni CEO'su Jessica Sibley oldu. Forbes’da COO olarak görev yapan Sibley, görevi halen Time dergisinin genel yayın yönetmenliğini de yürüten Edward Felsenthal’dan 21 Kasım’da devralacak
Time dergisine yeni CEO

Time dergisinin yayıncısı şirketin yeni CEO’su Forbes’dan transfer edilen Jessica Sibley oldu.
Atama, 99 yıllık şirketin baskı işinden uzaklaşarak ürün yelpazesini genişletme çabalarının bir parçası olarak değerlendirildi. Basılı Time dergisinin 1.3 milyon abonesi bulunuyor.
Forbes’da COO olarak görev yapan Sibley, görevi halen Time dergisinin genel yayın yönetmenliğini de yürüten Edward Felsenthal’dan 21 Kasım’da devralacak.
2017’den beri Time’ın genel yayın yönetmenliğini yapan Felsenthal, şirketin Salesforce kurucu ortağı Marc Benioff ve medya şirketi Meredith Corp’tan eşi Lynne Benioff tarafından devralınmasından sonra 2018’de CEO rolünü de üstlenmişti. Sibley’in gelmesinden sonra yayın yönetmenliğini sürdürecek.
Marc ve Lynne Benioff çifti yaptıkları açıklamada “Sibley, büyüme ve yenilik sağlama, müşterilerin başarısına katkıda bulunmak üzere derin ilişkiler kurma konusunda olağanüstü bir sicile sahip” dedi.
Sibley daha önce çalıştğı The Wall Street Journal, Bloomberg ve Condé Nast gibi medya markalarında gelir artışına katkıda bulunmuştu.