21 Mayıs 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 11.06.2023 15:53 | Son Güncelleme: 11.06.2023 15:57

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Ekonomi birinci önceliğimiz olacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Ekonomi birinci önceliğimiz olacak. Büyüyen ekonomimizin nimetlerinden tüm toplumu adalet içerisinde yararlandırma gayreti içerisinde olacağız" dedi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Ekonomi birinci önceliğimiz olacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl İl Başkanlığını ziyaret etti. Yılmaz burada yaptığı konuşmada, "Ekonomi birinci önceliğimiz olacak" dedi. Yılmaz'ın açıklamalarından satırbaşları:

  • Halkımız bir kez daha 'güçlü, tecrübeli, dirayetli liderlik' dedi. Halkımız bir kez daha 'Recep Tayyip Erdoğan' dedi.
  • Cumhurbaşkanı'mız son 21 yılda ortaya koyduğu icraatla, yaptığı çalışmalarla halkımızın gönlünde taht kurmuş bir lider. Dünyayı da çok iyi okuyan, dünya siyasetini bilen bir lider. Liderler her zaman önemlidir ama fırtınalı zamanlarda, dünyanın zor şartlardan geçtiği dönemlerde bir kat daha önemlidir. 
  • 21. yüzyılın yükselen ülkeleri arasında ülkemiz en ön sıralarda yerini alacaktır. Ekonomisiyle, sosyal politikalarıyla, altyapı yatırımlarıyla, teknolojik atılımlarıyla, kurumsal gelişmeleriyle, reformlarıyla yeni yüzyıla yakışır bir şekilde milletimize, ülkemize hizmet edeceğiz.
  • Ekonomi her zaman olduğu gibi birinci önceliğimiz olacak. Halkımızın refahını yükseltmek, son dönemlerde yaşanan pandemi ve diğer nedenlerle oluşan birtakım sorunları aşmak için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz.
  • Kabinemizdeki bütün arkadaşlarımızla uyum, işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalışacağız. Bir taraftan da büyüyen ekonomimizin nimetlerinden tüm toplumu, adalet içerisinde yararlandırma gayreti içerisinde olacağız.
  • Bu çerçevede gelir dağılımını daha da iyileştirmek, geniş toplumsal kesimlerin beklentilerini karşılamak, çalışanlarımızın, emeklilerimizin gelirinin enflasyon karşısında erimemesi için tedbirleri almak, bütün bunlar hükümetimizin gündemleri içerisinde yer alan konulardır.
Kaynak: AA