20 Nisan 2024, Cumartesi
Haber Giriş: 13.01.2023 04:30 | Son Güncelleme: 13.01.2023 04:30

Hande Çilingir’in Insider’ından yeni haberler var

Türkiye’nin unicorn girişimlerinden Insider, diyalog bazlı mesajlaşma platformu MindBehind’ı alarak WhatsApp İş Çözümü Sağlayıcıları'ndan biri oluyor. Bu yeni gelişmenin ardından Insider, Meta ile birlikte yeni ürünler sunacak
Hande Çilingir’in Insider’ından yeni haberler var

Hande Çilingir ve ekip arkadaşları Türkiye’nin en başarılı girişimcilerinden. Daha önce Oksijen’de röportajına ve girişim yolculuğuna yer verdiğimiz, Türkiye’nin ilk yazılım unicorn’u Insider’ın kurucularından Hande Çilingir’den bu hafta yeni bir haber geldi. Insider, Conversational Commerce & Messaging (Diyalog Bazlı Mesajlaşma) girişimi MindBehind’ı satın aldı.
Insider, böylece MindBehind ekibinin geliştirdiği yenilikçi WhatsApp Business ürünlerini bünyesine kattı. Insider’ı girişimcilik dünyası çok yakından bilse de Türkiye’de alanında öncü olan bu girişim şirketini çalıştığı, hizmet verdiği şirketler dışında tanıyanların sayısı çok az. Oysa Insider alanında ezber bozan, getirdiği yeniliklerle şirketlerin yolculuğuna ışık tutan işlere imza atıyor. Yapay zeka tabanlı teknolojileri ve farklı ürün çeşitleriyle müşterilerin tercih ettikleri bir sonraki dijital kanalı tahminleyerek pazarlama uzmanlarının en yüksek geri dönüşlü müşteri deneyimleri tasarlamasını sağlıyor.
Insider, bu girişimle birlikte Insider Meta ile devrim niteliği taşıyan WhatsApp ürünlerini piyasaya sunmaya hazırlanıyor.