19 Nisan 2024, Cuma
Haber Giriş: 05.02.2023 20:12 | Son Güncelleme: 05.02.2023 21:27

Togg için ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması başladı

Togg akıllı cihaza ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması bu akşam saat 19.23'te Trumore uygulaması üzerinden başladı. NFT satın alan kullanıcılar, ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı kazanacak
Togg için ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması başladı

Togg'un sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, 2023 yılının nisan, mayıs ve haziran aylarında öncelikli olarak teslim edilecek 2023 adet ile sınırlı 100. Yıl Özel Seri Togg Akıllı Cihaza ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırmasının yapılacağı söylenmişti. Açık artırma için beklenen gün geldi ve 5 Şubat akşamı saat 19.23'te Trumore'da açık artırma başladı.

Togg'un Trumore mobil uygulamasında ön sipariş hakkı 3 yöntemle sunulacak. NFT açık artırması o yöntemlerden biri. Sunulan eklentide Togg'a ilişkin dijital eserler satılacak. Burada öne çıkanlar, sipariş hakkı elde edecek.

Bir diğer seçenek de YeniLig Yarışması olacak. Trumore'daki çekiliş bölümü de ön sipariş için kullanılacak. Trumore uygulaması dijital marketlerden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

5-15 Şubat tarihleri arasında yapılacak açık artırmada NFT satın alanlar, 2023 yılının nisan, mayıs ve haziran aylarında kullanıcılarına teslim edilecek "100. Yıl Özel Seri" Togg Akıllı Cihazları için ön siparişe katılma ve sıralamasını belirleme hakkı da elde edecek.

Yaşanan yoğun ilgi nedeniyle birçok kişi bu ekranla karşılaştı

Sadece bir NFT için teklif verilebilecek

Trumore uygulamasını indiren ve Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı geri çekilemeyecek şekilde sadece bir NFT için teklif verebilecek. Aynı kullanıcının bir başka numaraya teklif vermesi ise teklif verdiği NFT'ye daha yüksek bir teklif gelmesi halinde mümkün olacak. Bu sayede açık artırma süresi sonunda her Tru.ID sahibi kullanıcı en fazla bir adet NFT'ye sahip olabilecek. Satın alınan NFT'nin bedeli, Togg akıllı cihazına sahip olma bedelinden bağımsız olacak.

NFT'ler ön sipariş dönemine kadar el değiştirebilecek

NFT'ler açık artıma tamamlandıktan sonra akıllı cihazın ön sipariş dönemine kadar el değiştirebilecek. NFT'ler ile sunulan hakkı, Togg tarafından açıklanacak tarihlerde ön siparişe dönüştüren kullanıcıların NFT'leri Togg akıllı cihazın cüzdanına aktarılıp akıllı cihazın ayrılamaz bir parçası haline gelecek ve bundan sonra el değiştirilemez durumda olacak.

Ön siparişi oluşturulduktan sonra Togg akıllı cihazına işlenecek NFT, aynı zamanda özel seriyi teyit eden bir dijital sertifika görevi üstlenecek.