27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 11.03.2024 14:38 | Son Güncelleme: 11.03.2024 14:41

3 Cisim Problemi fragmanı

Netflix, David Benioff, D.B. Weiss & Alexander Woo imzalı 3 Cisim Problemi’nden yeni bir fragman paylaştı. Dizi 21 Mart'ta izleyicilerle buluşacak

Netflix, Game of Thrones’un yaratıcılarının, Liu Cixin’in aynı isimli roman üçlemesinden uyarladığı 3 Cisim Problemi’nden yeni bir fragman paylaştı. Sekiz bölümden oluşan dizide, 1960’lı yıllarda alınan önemli bir karar, yankılarını uzayı ve zamanı aşarak günümüze ulaştırıyor.

Yönetmenliğini, 2021 yılında Oscar’a aday olan Derek Tsang’in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Jovan Adepo, John Bradley, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong, Jonathan Pryce, Rosalind Chao, Ben Schnetzer ve Eve Ridley gibi isimler yer alıyor. İnsanlık, doğanın kanunlarını altüst eden büyük bir tehdit ile burun buruna gelince bir grup bilim insanı güçlerini birleştirerek Oxford Beşlisi'ni oluşturuyor.

İzleyenleri geçmişten günümüze uzanan gizemli bir bilmeceye davet eden 3 Cisim Problemi, 21 Mart'ta Netflix’te yayınlanacak.

3 Cisim Problemi hakkında

1960'larda Çin'de yaşayan genç bir kadının aldığı önemli bir karar, uzay ve zamanı aşarak günümüzde yaşayan bir grup bilim insanında yankı bulur. Doğa kanunları gözlerinin önünde altüst olmaya başlayınca, birbirine sıkı sıkıya bağlı bir grup seçkin bilim insanından oluşan bu ekip güçlerini insanlık tarihinin en büyük tehdidine karşı koymak üzere korkusuz bir dedektif ile birleştirir.

Benzer Videolar