01 Ekim 2024, Salı Gazete Oksijen
Video Giriş: 27.09.2024 13:50 | Son Güncelleme: 27.09.2024 13:53

The Last of Us 2. sezon fragmanı

The Last of Us dizisinin merakla beklenen 2. sezonu için fragman yayımlandı. Joel ve Ellie’nin yeni maceralarını konu alacak sezon, 2025’te izleyiciyle buluşacak

The Last of Us dizisinin merakla beklenen 2. sezon fragmanı yayımlandı ve yeni sezonun 2025'te izleyiciyle buluşacağı doğrulandı.

The Last of Us, Naughty Dog tarafından 2013’te yayımlanan aynı adlı oyundan uyarlanmış bir yapım. Kıyamet sonrası bir dünyada geçen dizi, Cordyceps mantarının neden olduğu bir salgında hayatta kalan insanların mücadelesini konu alıyor. HBO imzalı dizi, ilk sezonuyla büyük ilgi gördü ve 8 Primetime Emmy ödülü kazandı.

İkinci sezonun hikayesi, ilk sezonun ardından geçen 5 yıllık bir zaman atlamasıyla başlıyor. Joel ve Ellie, geçmişlerindeki olayların onları yeniden yakalamasıyla daha tehlikeli bir dünyada karşı karşıya kalıyor.

Yeni sezonda, başrollerde Pedro Pascal (Joel) ve Bella Ramsey (Ellie) geri dönerken, Gabriel Luna (Tommy) ve Rutina Wesley (Maria) gibi isimler de kadroya tekrar katılıyor. Ayrıca yeni karakterler arasında Abby (Kaitlyn Dever), Dina (Isabela Merced) ve Jesse (Young Mazino) gibi önemli isimler de yer alıyor.

Benzer Videolar