01 Ekim 2024, Salı Gazete Oksijen
Video Giriş: 01.10.2024 10:35 | Son Güncelleme: 01.10.2024 10:58

Squid Game 2. sezon fragmanı

Netflix, Squid Game'in 26 Aralık'ta yayınlanacak ikinci sezonuna dair yeni bir fragman paylaştı. Ölümcül oyunlara katılımcı toplayan Satıcı (Gong Yoo) karakteri geri dönüyor

Netflix, popüler dizisi Squid Game'in ikinci sezonu için 1 Ekim'de yeni bir tanıtım fragmanı yayınladı. Dizi, 26 Aralık'ta izleyiciyle buluşacak.

Bir dakikalık fragmanda, dizinin önemli karakterlerinden biri olan Satıcı (Gong Yoo), yeni sezonun gizemli atmosferine dair ipuçları veriyor. Satıcı'nın, klasik müzik eşliğinde hazırlık yaparken, mavi ve kırmızı zarfları aldığı ve sonrasında birini beklediği görülüyor. Saat 17.00'de, görünmeyen bir kişiye “Beyefendi” diye hitap ederek kırmızı ve mavi zarfları sunuyor ve "Benimle bir oyun oynamak ister misin?" sorusunu yöneltiyor. Ekranda ise "Oyuna geri dön" ifadesi beliriyor.

6 Emmy ödülü kazanmıştı

Dizinin konusu, mali zorluklar içindeki 456 kişinin hayatta kalma mücadelesi verdiği ölümcül oyunlara odaklanıyor. Büyük ödül ise 45,6 milyar Kore wonu (yaklaşık 2 milyar TL). İlk sezonu Ekim 2021'de yayınlanan Squid Game, dünya çapında büyük ilgi görerek 2022 yılında 6 Emmy ödülü kazanmıştı.

İkinci sezonda, Lee Jung Hae ve Gong Yoo'nun yanı sıra ilk sezon oyuncuları Lee Byung Hun ve Wi Ha-jun da kadroya geri dönüyor. Yeni sezona katılan diğer isimler arasında ise Im Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Jo Yu-ri, Yang Dong-geun, Park Sung-hoon, Kang Ae-sim ve eski BigBang üyesi Choi Seung-hyun (T.O.P) yer alıyor.

Benzer Videolar