27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 14.03.2024 09:05 | Son Güncelleme: 14.03.2024 09:19

Atlas fragmanı

Netflix, başrolünü Jennifer Lopez’in üstlendiği bir hayatta kalma mücadelesi olan Atlas filminden yeni bir fragman yayınladı. Film 24 Mayıs’ta izleyicilerle buluşacak

Jennifer Lopez ile birlikte hayatta kalma mücadelesine atılmaya hazır olun. Netflix, 24 Mayıs’ta yayınlanacak yeni filmi Atlas’ın fragmanını paylaştı. 

 Merakla beklenen filmde Lopez yapay zeka konseptine derin bir güvensizlikle yaklaşan misantrop veri analisti Atlas Shepherd’ı canlandırıyor. Ortak ve gizemli bir geçmişi paylaştığı firari bir robotun peşine düşen Shepherd’ın planları ters gittiğinde, insanlığın geleceğini yapay zekadan kurtarmak için yine yapay zekaya güvenmekten başka seçeneği kalmıyor. 

Senaryosunu Leo Sardarian ve Aron Eli Coleite’in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Brad Peyton’ın üstlendiği Atlas, izleyenleri heyecan dolu bir maceraya davet ediyor. 

Atlas hakkında

Yapay zekaya karşı derin bir güvensizlik duyan başarılı misantrop veri analisti Atlas Shepherd (Jennifer Lopez), kendisiyle gizemli bir geçmişe sahip firari bir robotu yakalamak için bir göreve katılır. Ancak her şey ters gittiğinde, insanlığın geleceğini yapay zekadan kurtarmanın tek şansının ona güvenmek olduğunu fark eder.

Benzer Videolar