26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Video Giriş: 03.04.2023 16:02 | Son Güncelleme: 03.04.2023 17:13

Doğu ikinci sezon fragmanı

Komedyen Doğu Demirkol’un hayat hikayesini anlatan Doğu dizisinin ikinci sezonu için fragman yayınlandı. 18 Nisan’da üç bölüm birden yayınlanacak dizinin yeni bölümleri her hafta BluTV kütüphanesindeki yerini alacak

Ünlü komedyen Doğu Demirkol’un kendi hayat hikayesinden uyarlanan orijinal dizisi Doğu ikinci sezonu için eğlenceli bir fragman yayınlandı. Dizinin yeni bölümleri her hafta BluTV'de yerini alacak. Kendine özgü mizahıyla izleyicileri güldürmeye devam edecek dizinin yeni sezon kadrosunda Doğu Demirkol’a, Evliya Aykan, Ege Kökenli, Banu Fatocan, Kubilay Tuncer ve Keremcem eşlik ediyor.

Ailesi ve çevresi tarafından desteklenmeyen Doğu’nun baskılara yılmadan komedyen olma hayalini gerçekleştirmeye çalışması birbirinden komik anlara sahne olacak. Gülünecek bir şey göremiyorum diyerek yola çıkan Doğu’nun hikayesi 18 Nisan’da izleyicilerle buluşacak Yapımını BKM Mutfak’ın yapımcılığını Koray Köse ile Ferhat Bilgin’in üstlendiği Doğu'nun yönetmenliğini İlay Alpgiray üstlenirken senaryosunu Doğu Demirkol ve Murat Özsoy kaleme alıyor.

Benzer Videolar