27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 02.12.2022 04:00 | Son Güncelleme: 02.12.2022 08:43

Hafta sonu için ekran önerileri

Haftanın yorgunluğunu ekran karşısında atmayı planlayan ancak ne izleyeceğine karar veremeyenler için Oksijen'den hafta sonu için üç öneri...Daha fazlasını arayanlara ise platformlarda bu hafta bizi bekleyen yapımlar ve haftanın öne çıkanları
Hafta sonu için ekran önerileri

Cuma: The Lost Patient - Netflix

Fransa yapımı, gizem dolu drama The Lost Patient Netflix’te yayınlandığı hafta en çok izlenen filmlerden biri oldu. Başroldeki Txomin Vergez’e, Netflix dizisi Lupin’de de yer alan Clotilde Hesme ve Rebecca Williams’ın eşlik ettiği film girdiği komadan üç yıl sonra çıkan genç bir adamın hikâyesini konu alıyor. 19 yaşındaki Thomas komadan hiçbir şey hatırlamaz halde uyandığında anne ve babasının öldürüldüğü haberini alır. Büyük katliamdan Thomas sağ çıkmıştır ancak kız kardeşi Laura halen kayıptır.

Cumartesi: Take Your Pills: Xanax - Netflix

Netflix’in yeni belgeseli Take Your Pills: Xanax yayında. Oldukça yaygın ve kimi zaman kontrolsüz kullanılan anksiyete ilaçlarının peşinden giden belgeselde hem hastalar hem de uzmanlar söz alıyor. Belgesel hem insanların neden bu ilaçları kullanmayı tercih ettiğini anlatıyor hem de bunun uzun vadedeki zararlarından söz ediyor. Ayrıca Xanax’ı aynı türdeki diğer ilaçlardan ayıran noktalara da değiniyor.

Pazar:  Goodnight oppy - Prime Video

Goodnight Oppy, Mars'a 90 günlük bir görev için gönderilen ancak 15 yıl boyunca çalışmaya devam eden gezgin robot Opportunity'nin ilham verici gerçek hikâyesini anlatıyor.

Film, Opportunity'nin Mars'a çığır açan yolculuğunu ve milyonlarca kilometre ötede bir robot ile insanları arasında kurulan olağanüstü bağa odaklanıyor.