23 Nisan 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 09.12.2022 16:15 | Son Güncelleme: 09.12.2022 21:17

Hafta sonu için podcast önerileri

Haftanın son günü trafikte sıkışıp kaldıysanız ya da hafta sonu kaliteli bir podcast ile farklı diyarlara yolculuk ekmek istiyorsanız, Selim Karakaya'nın seçkisi tam size göre olabilir...
Hafta sonu için podcast önerileri

Cuma - Aklımdaki Yarın

Herkes sürdürülebilirlikten bahsediyor ama galiba hepimiz kavramlarla fazla boğulmuş durumdayız. Haliyle bu önemli hareketin daha geniş kitlelere ulaşabilmesi biraz zorlaşıyor. İşte bu yayın tam da bunun için. Derin ve Utku, üst perdeden ya da didaktik söylemler yerine hayatımızın içinden çıkmış bir sohbetle karşımızda. Yarının dünyasını şekillendirebilmek için bugün anlamamız gereken bazı kavramların konuşulduğu podcast, sürdürülebilirlik kavramına gerçekçi yaklaşımıyla dikkat çekiyor.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple


Kolay Değil

Kendi işimizin sahibi de olsak, bir çalışan da, iş hayatı hiç kolay değil. Peki bu koşuşturmaca içinde herkes nasıl ayakta kalabiliyor? Genel olarak iş hayatında başarılı olabilmenin inceliklerine yoğunlaşan bu yayında, iyi bildiğimiz birçok markanın sahne arkası hikayelerini de markanın kahramanlarından dinliyoruz. İlham verici öykülerle buluştuğumuz video yayınlarının ses kayıtları, kolay erişim için podcast olarak da paylaşılıyor.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

Cumartesi- Toksik İlişkiler

Aslı ve Öykü hayatta tüm ilişkilerinizin toksik olma ihtimalini sorgulamak niyetiyle yola çıkmış.
Oğluşumcu analar, toksik pozitiflik, eski sevgili, takıntılar gibi başlıklardan da anlaşılabileceği gibi, biraz da kışkırtıcı ve yüksek enerjili bir yayın meraklıları bekliyor.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

Siskauskast

Mecranın basketbola adanan görece eski yayınlarından biri. Savaş Birdal ve Ersin İleri her hafta akıllarında kalan notlarla Avrupa basketbol gündemini konuşuyor. Türk takımlarının EuroLeague yolculuğu da başlıklar arasında elbette.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

Pazar- Di-Topik Düşünceler

Dilara Çetin, bolca mimarlık, kültür sanat ve yaşam tarzı muhabbetlerinden oluşan “Di-topya” dünyası ile yola çıkmış. Onun birçok konudaki sesli mektupları da bir podcast yayınına dönüşmüş. Zaman zaman bizim de aklımıza düşen sıradan yaşam detayları üzerine bir başkasının yaklaşımlarını duymak ilginç olabilir.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple