28 Nisan 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 18.01.2024 10:15 | Son Güncelleme: 18.01.2024 10:19

Jenna Ortega: Wednesday'in her bölümü film gibi hissettirecek

Son dönemin en popüler Netflix yapımlarından Wednesday'in yıldızı Jenna Ortega dizinin ikinci sezonda biraz daha korkuya yöneleceğini ve her bölümün film gibi hissettireceğini söyledi
Jenna Ortega: Wednesday'in her bölümü film gibi hissettirecek

Emmy Ödül Töreni'nde komedi dizisi kategorisinde en iyi kadın oyuncu ödülünü Abbott Elementary ile Quinta Brunson' kaptıran Jenna Ortega, kariyerinde zirve yapmasına neden olan Wednesday'in 2. sezonuna iliştin ipuçları paylaştı. Dizinin yeni sezonu için senaryoyu okuduğunu söyleyen 21 yaşındaki oyuncu "Kesinlikle biraz daha korkuya yöneleceğiz" dedi.

Hollywood'un yükselen yıldızı olarak gösterilen Ortega, Wednesday ile ilgili en güzel şeyin, karakterin asla tamamen değişmemesi olduğunu söyledi. Amerikayı yıldız 2. sezonda gerçekten çok iyi espriler var ve bence her şey daha büyük. Çok daha aksiyon dolu" dedi. Jenna Ortega yeni sezonda her bölüm film gibi hissettireceğini iddia etti.

Tim Burton'ın yönettiği "Wednesday"in 2. sezon prodüksiyonu geçen yıl Hollywood'daki grevler nedeniyle gecikmişti ancak çekimlere bu yıl bahar aylarında başlanması bekleniyor.