25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 29.04.2023 13:20 | Son Güncelleme: 29.04.2023 13:46

Netflix mayıs rehberi

Netflix, yeni yapımlar izlemeye bayılanlar için baharın son ayını yepyeni içerikler ve yıldız isimlerle karşılıyor. Aşk, dostluk, dram, aksiyon, komedi, gerilim ve çok daha fazlası Mayıs ayında Netflix izleyicilerini bekliyor. Yepyeni hikayelerle yaza merhaba demeye hazır mısınız?
Netflix mayıs rehberi

Diziler

Terzi 

Ünlü terzi Peyami, en iyi dostunun müstakbel eşi için gelinlik dikmektedir. Ama hiç görmediği bu kız beklenmedik şekilde hayatına girince, Peyami’nin sırlarına bir yenisi eklenir. Bu meraklandıran dizi 2 Mayıs'ta izleyicileriyle buluşacak.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Bridgerton dizisinin öncesini anlatan yapımda genç Kraliçe Charlotte ve Kral George'un evliliği, yüksek sosyeteye yön veren bir aşk öyküsüne dönüşüyor. Bridgerton dizisini sevenlerin dört gözle beklediği bu yapım 4 Mayıs'ta ekranlarda.

FUBAR

Emekliliğin eşiğindeki bir CIA ajanı, bir aile sırrını keşfeder ve son bir görev için sahaya çıkmak zorunda kalır. Ayın 25'inde sizlerle.

Selling Sunset: 6. Sezon 

19 Mayıs'ta izleyicilerle buluşacak olan bu programda büyük değişimlere imza atan ve iki yeni ekip üyesinin beraberinde getirdiği dramayla başa çıkmaya çalışan tecrübeli emlakçılar, kariyerlerinin en riskli dönemine hazırlanıyor.

Ultraman: 3. Sezon

Anime severlerin dört gözle beklediği dizinin heyecan verici final sezonunda Ultraman eleştirilerin hedefindeyken, Shinjiro miras olarak devraldığı güçlerin ağır bir bedeli olduğunu anlar. Dizinin yeni sezonu 11 Mayıs'ta ekranlarda.

 The Good Bad Mother

Dram sevenler ekran başına.  The Good Bad Mother'da bir kazanın ardından hırslı bir savcının zekâsı bir çocuğunkiyle aynı düzeye geriler. O ve annesi, hayatlarında yeni bir sayfa açmak zorunda kalır. 20 Mayıs'ta sizlerle.

Queer Eye: 7. Sezon

Reality sevenler toplansın. Çünkü Muhteşem Beşli, New Orleans'ta çekilen bu yeni sezonda ilham verici kahramanlar ve göz alıcı dönüşümlerle size yine sınırsız eğlence vadediyor. 12 Mayıs'ta sizlerle.

Mulligan

Yetişkin çizgi filmlerini sevenler ekran başına, Mulligan 12 Mayıs'ta sizlerle. Bu hicivsel komedide Dünya'nın çoğu uzaylılar tarafından yok edilmişken hayatta kalan bir avuç insan, Amerika'yı yeniden inşa edip daha kusursuz bir birliktelik kurmaya çalışır.

Yakitori: Soldiers of Misfortune

Dünya'nın, üstün bir uzaylı medeniyetinin sömürgesine dönüştüğü bu animeyi kaçırmamak için hatırlatmalarınızı ayın 18'ine kurun. Akira'nın daha iyi bir gelecek için tek şansıysa gözden çıkarılabilir bir asker olarak Yakitori birimine katılmaktır.

Black Knight

2071'de, hava kirliliğinin yıkıma yol açtığı distopik bir gelecekte insanlığın devamı, sıra dışı kuryelerden oluşan bir gruba bağlıdır. 12 Mayıs'ta sizlerle.

 Filmler

The Mother

Askerî eğitim almış bir suikastçı, hiç tanımadığı kızını intikam peşindeki acımasız suçlulardan korumak için saklandığı yerden çıkar. Jennifer Lopez'in yer aldığı bu aksiyon filmi ayın 12'sinde sizlerle.

The Mother fragmanı:

 

ANNELER GÜNÜ

Emekli özel ajan Nina, hiç tanımadığı oğlunun kaçırılması üzerine onu kurtarmak amacıyla harekete geçer ve önüne çıkan herkesi alt etmek için eski ölümcül becerilerine başvurur. 24 Mayıs'ta ekranlarda.

Kan ve Altın

2. Dünya Savaşı acı şekilde son bulurken firari bir Alman askeri ile genç bir kadın, gizli altınları arayan bir grup Nazi ile kanlı bir mücadelenin içine çekilir. Dram severler ayın 26'sına plan yapmayın çünkü Kan ve Altın ekranlarda sizlerle buluşacak.

Mixed by Erry

Biraz da eğlenmek isteyenler için Mixed by Erry ayın son gününde izleyicilerle buluşacak. 1980'lerde Napoli'de kendi çektiği karışık kasetleri kaçak yollarla satan yetenekli bir DJ ile iki kardeşi, kanun kaçağı olsalar da şaşırtıcı biçimde güçlü albüm yapımcıları olur.

Hannah Gadsby: Something Special

Emmy ödüllü komedyen, senarist ve oyuncu John Mulaney, yepyeni bir stand-up komedisi ile geri dönüyor. Biraz kahkaha için hatırlatmalarınızı kurun çünkü Hannah Gadsby: Something Special 9 Mayıs'ta sizlerle.

Wanda Sykes: I'm an Entertainer

Stand-up severler için bir başka öneri daha. Komedi ikonu bu stand-up gösterisinde Fransız eşiyle çocuk büyütmekten, umumi tuvaletlerin risklerinden ve başkaları dibe vurmuşken iyimser olmaktan neden bıktığından bahsediyor. 23 Mayıs'ta ekranlarda.

 

Anna Nicole Smith: Beni Tanımıyorsunuz

Kendi gerçekliğinizi unutup bir başka hayatı izleyebileceğiniz bu belgesel 16 Mayıs'ta sizlerle. Modellikle elde ettiği şöhretin zirvesinden trajik ölümüne kadar Anna Nicole Smith'in hayatını en yakınlarının gözünden anlatıyor. 

Kurban/Şüpheli

Tecavüze uğradığını söylediği için yalan ihbarda bulunmaktan yargılanan bir kadının davasını araştıran gazeteci, durumun kurbanların aleyhine çevrildiği benzer olaylara rastlar. Kurban/Şüpheli 23 Mayıs'ta sizlerle.

Conor Mcgreggor: Sınır Tanımayan Dövüşçü

Karma dövüş sanatlarını sevenlerin yakından tanıdığı Conor McGregor acımasız vuruşları ve küfürlü konuşmalarıyla UFC'nin en büyük yıldızı oldu. Bu heyecanlı belgesel dizisi onun hızlı kariyerini konu alıyor.

Çocuk ve Aile

Gizemli Vakalar: 3. kısım

Sam ve Kit'in yeni vakalar, yeni serüvenler ve yeni hayvan dostlarıyla dünyanın her yerinden hayvanlarla ilgili ipuçları toplayıp gizemleri çözdüğü bu hikaye 22 Mayıs'ta ekranlarda devam ediyor.

Ormanın Dostları: 2. sezon

Çocuklarıyla zaman geçirmek isteyenler için Ormanın Dostları 2. sezonuyla 8 Mayıs'ta Netflix'te. Xus Millî Parkı'nda hareketli günler geçirmeye devam eden Eddy, Summer ve Kodi, yeni ve eski dostlarıyla heyecanlı maceralara çıkarak doğayı keşfediyor.