08 Eylül 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 30.06.2024 15:45 | Son Güncelleme: 30.06.2024 15:53

Netflix temmuz rehberi: Platformda neler var?

Netflix temmuz ayında aşk, heyecan, aksiyon ve çok daha fazlasını ekranlara taşıyacak hikayeleri izleyiciyle buluşturuyor ve çok sevilen diziler yeni sezonlarıyla dönüyor. İşte temmuz ayında Netflix ekranlarında izleyicileri bekleyen diziler ve filmler
Netflix temmuz rehberi: Platformda neler var?

Netflix Temmuz'da da yepyeni hikayeler ve sevilen dizilerin merakla beklenen yeni bölümleriyle dolu. Zeytin Ağacı'nın ikinci sezon bölümlerinde Ada, Leyla ve Sevgi'nin Ayvalık'ta geçmişlerini daha iyi tanımalarına yol açarken geleceklerini de şekillendiren yolculuğu devam ediyor. Vikings: Valhalla'nın 3. sezon hikayesinde yedi yıl sonra artık Norveç Kralı olmayı arzulayan Leif, Altın Ülke'yi ararken Freydis halkının mutlu bir hayat yaşaması için uğraşıyor. Temmuz ayında altıncı sezonunun ikinci kısım bölümleriyle geri dönen Cobra Kai'da ise Daniel ve Jonny takımlarını yeniden kurmaya çalışıyor.

Ayrıca Eddie Murphy'nin canlandırdığı Detroitli polis Axel Foley, Sosyete Polisi: Axel F'de, Beverly Hills'teki unutulmaz ilk vakasından kırk yıl sonra en iyi yaptığı işe yani suçları çözmeye ve kargaşa çıkarmaya geri dönüyor.

Zeytin Ağacı: 2. Sezon / Dram

Ayvalık'ta yeni bir hayata başlayan Ada, Leyla ve Sevgi’nin karşısına yepyeni sorunlar çıkar. Ada, bir yanda bilim dünyasıyla, diğer yanda ailesinin geçmişiyle uğraşırken, Leyla ise yeni bir iş kurmaya çalışmaktadır. Sevgi'nin ise bu sefer yakınlarından bile sakladığı bir sırrı vardır.

Yayın Tarihi: 11/07/2024

The Decameron / Dram

Kara Ölüm tüm İtalya'ya yayılırken bir grup soylu ve hizmetçileri bir villaya sığınır. Ancak bu lüks kaçamak çok geçmeden kaosa sürüklenir.

Yayın Tarihi: 25/07/2024

Vikings: Valhalla - 3. Sezon / Aksiyon

Yedi yıl geçmiştir. Harald, Norveç Kralı olmayı arzularken Leif, Altın Ülke'yi arar ve Freydis de halkının mutlu bir hayat yaşaması için uğraşır.

Yayın Tarihi: 11/07/2024

Cobra Kai: 6. Sezon - 2. Kısım / Aksiyon

Küresel turnuva yaklaşırken Daniel ve Johnny takımlarını yeniden kurmaya çalışır. Ancak zafere giden yolda eski düşmanlarla ve yeni tehditlerle karşılaşırlar.

Yayın Tarihi: 18/07/2024

Kleo: 2. Sezon / Gerilim

Doğu Almanyalı eski casus Kleo, Soğuk Savaş sonrası Avrupa'da maceralarına devam ederken istemeden de olsa kendi geçmişinin derinlerine çekilir.

Yayın Tarihi: 25/07/2024

Elite: 8. Sezon / Dram

Las Encinas öğrencilerinin mezuniyeti yaklaşırken son bir gizem hem dostlukların hem de düşmanlığın sınırlarını zorlar.

Yayın Tarihi: 26/07/2024

Filmler

Sosyete Polisi: Axel F / Aksiyon

Detroitli polis Axel Foley, Beverly Hills'teki unutulmaz ilk vakasından kırk yıl sonra, en iyi yaptığı işe yani suçları çözmeye ve kargaşa çıkarmaya geri dönüyor.

Yayın Tarihi: 03/07/2024

Riskli Oyun / Komedi

Pia yeni erkek arkadaşı Jan'ı oyun gecesine davet eder ama Pia'nın eski sevgilisi habersiz çıkagelince iş ciddiye biner.

Yayın Tarihi: 12/07/2024

Çifte Pazarlık / Komedi

Rehine pazarlıkçısı Alan Bender, bir kaçırılma olayından başkanı kurtarması için çağrılır. Ama kendini bir yandan da karısını ve evliliğini kurtarmak için pazarlık ederken bulur.

Yayın Tarihi: 26/07/2024

Bunları kaçırmayın

Lou Pearlman: Pop Müziğin Kirli Yüzü / Belgesel

Bu sürükleyici belgesel, 1990'ların en ünlü erkek gruplarından bazılarını kuran ve sömüren plak şirketi patronu Lou Pearlman'ın yükselişini ve çöküşünü anlatıyor.

Yayın Tarihi: 24/07/2024

Dünyanın En Hızlı İnsanı / Spor Dizisi

Spor konulu bu dizide, dünyanın en hızlı insanı olmak için yarışan seçkin sprinterler antrenmanlarla, medyanın yoğun ilgisiyle ve zorlu rekabetle boğuşuyor.

Yayın Tarihi: 02/07/2024

Ejderhalar Prensi: 6. SEZON / Çocuk & Aile

Callum ve Rayla, Aaravos'u yok etmenin bir yolunu aramaya koyulmuşken arkadaşları hem Xadia hem de Katolis'te elfin hain etkisiyle karşı karşıya kalır.

Yayın Tarihi: 26/07/2024

Lalıga: Futbolun Ötesi / Belgesel

Bu belgesel dizisi, İspanya'nın meşhur futbol ligine özel bir bakış sunuyor. Maçlarda kazanılan zaferlerden saha dışındaki gözyaşlarına kadar her şeyi bu dizide izleyebilirsiniz.

Yayın Tarihi: Yakında

The Imaginary / Çocuk & Aile

Amanda'dan ayrı düşen hayalî arkadaşı Rudger, silinip gitmeden önce kaybolan diğer hayalî kişilerle birlik olup en iyi dostu Amanda'nın yanına dönmek zorundadır.

Yayın Tarihi: 05/07/2024

T・P Bon: 2. sezon / Anime

Artık resmî Zaman Devriyesi ajanı olan Bon, bir yandan uzay-zamandaki olağan dışı kurtarma görevlerine devam ederken bir yandan da yeni asistanı Yumiko'ya akıl hocalığı yapar.

Yayın Tarihi: 17/07/2024

Skywalkers: Bir Aşk Öyküsü / Belgesel

Gerçek hayattan cesur bir çift, akrobatik bir gösteri için dünyanın en yüksek binalarından birine yasa dışı yollarla tırmanarak aşklarının ve güvenlerinin sınırlarını test eder.

Yayın Tarihi: 19/07/2024

Too Hot to Handle: 6. Sezon / Reality

Yeni sezon, yeni ödül, yeni sürprizler... Üstelik Lana'nın yeni, haylaz yardımcısı villadaki bekârlar arasında türlü türlü sorunlar çıkarmaya hazırlanıyor.

Yayın Tarihi:
19/07/2024 - İlk dört bölüm
26/07/2024 - Sonraki üç bölüm
02/08/2024 - Son üç bölüm