23 Nisan 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 21.04.2023 20:02 | Son Güncelleme: 21.04.2023 20:11

Stranger Things'in yaratıcıları yeni dizi: The Boroughs

Duffer Kardeşler sadece rekorları alt üst eden Stranger Things'in spin-off projeleri üzerinde değil aynı zamanda Netflix'in yeni dizisi The Borough için de çalışmalara başladıklarını duyurdu
Stranger Things'in yaratıcıları yeni dizi: The Boroughs

Stranger Things'in yaratıcıları Matt ve Ross Duffer, Netflix'in yeni projesi The Boroughs'un baş yapımcılığını üstleneceklerini duyurdu. Dizi Netflix'in bir diğer yapımı Siyah Kristal: Direniş Çağı'nın (The Dark Crystal: Age of Resistance) yaratıcıları Jeffrey Addiss ve Will Matthews'ın yeni projesi. Duffer Kardeşler konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Uzun süredir Jeff ve Will'in yazdıklarının hayranıyız. The Boroughs fikrini bize getirdiklerinde, ellerinde çok özel bir şey olduğunu hemen anladık" ifadelerini kullandı.

New Mexico çölünde görünüşte renkli bir emekli topluluğunun hikayesine odaklanan The Boroughs, bir grup sıradışı kahramanın dünya dışı bir tehdide karşı bir araya gelmesini konu edinecek.

Netflix'in The Boroughs için ilk etapta 8 bölümlük bir sözleşme imzaladığı biliniyor. Dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili bir bilgiyse henüz paylaşılmadı.

İki kardeş şu anda Stranger Things'in son sezonu üzerinde çalışmayı sürdürüyor. Duffer Kardeşlerin Stranger Things'in yanı sıra, aynı evrende geçen başka hikayeler için de çalışmalarını sürdürdüğü biliniyor.