25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 21.05.2021 06:00 | Son Güncelleme: 16.02.2022 15:15

Turnede hayat nasıl dengelenir?

Pink: All I Know So Far’ı, tüm dünyada son 10 yılda bir kadın sanatçının yaptığı en büyük turnenin hikayesi olarak izleyebilirsiniz. Ya da bir annenin yollarda iş-aile dengesini nasıl kurduğunu görmek için...
Turnede hayat nasıl dengelenir?
Defne Akman
[email protected] Dünyaca ünlü süper star Pink’in 2019 tarihli Beautiful Trauma turnesini konu alan konser belgeseli 21 Mayıs’ta Amazon Prime’da. All I Know So Far yol, sahne arkası görüntüler, özel röportajlar ve sahne şovlarının yanı sıra kişisel paylaşımları da içeriyor. Belgesel, The Greatest Showman’e imzasını atan yönetmen Michael Gracey’nin eseri. Bugüne kadar sekiz albümü yayınlanan, üç Grammy, yedi MTV Video Music ödülünün yanı sıra sayısız ödülleri bulunan Pink, ilk albümünü 2000 yılında çıkardı. Sanatçının 2019’da yayınlanan son albümü Hurts 2B Human ise Billboard 200 Listesi’ne 1 numaradan giriş yaptı. All I Know So Far, Pink’i 2019, Beautiful Trauma turnesi sırasında takip ederek, hayatını bir anne, eş, patron ve sanatçı rollerini taşırken nasıl dengelemeye çalıştığını konu alıyor. Pink 18 ülkede 156 konser verdiği bu turnede, dünya çapında üç milyon bilet satarak büyük bir başarı elde etti. Bu, dünya çapında son on yılda kadın sanatçı tarafından yapılmış en büyük turne oldu. Ayrıca, belgesel gösterime girdiği zaman hayranlarına tamamlayıcı nitelikte bir konser albümü olan All I Know So Far: SetList de yayınlanacak. All I Know So Far, Beautiful Trauma dünya turnesinin sahne arkasına heyecanlı bir yolculuk vaat ediyor. Üst üste her gece kalabalıklara müthiş performanslar sergilemek yeteri kadar yorucu değilmiş gibi, Pink ailesini de bu turneye beraberinde sürüklüyor. Kocası Carey Hart ve çocukları Willow (9) ve Jameson (4) da ona eşlik ediyor ve hayatı hep birlikte süperstarla keşfediyorlar.

Gerçek konserlere gidene kadar!

Homecoming: A Film by Beyoncé  Beyoncé’nin kariyerinin zirvesindeki Coachella performansının yanı sıra sanatçının samimi bir portresini sunuyor. (Netflix)
Mor ve Ötesi
Mor ve Ötesi
Mor ve Ötesi Harbiye Konseri Orçun Orçunsel şefliğinde Avrasya Flarmoni Orkestrası ve MAGMA Filarmoni Korosu eşliğinde binlerce kişi kalpten bildiği şarkıları grupla birlikte huşu içinde söylüyor. (Gain) Taylor Swift’s Reputation Stadium Tour Dallas’taki gösterisinde sanatçı, dansçılar, dev yılanlar, alevler eşliğinde muhteşem bir şov sergiliyor. (Netflix) Gaga: Five Foot Two Sanatçının beşinci albümü Joanne’in kayıt süreci ve 2017 yılında Super Bowl şampiyonluk maçında verdiği konsere yakından bir bakış sunuyor. (Netflix)
Teoman Özel Konser
Teoman Özel Konser
Teoman Özel Konser Teoman lacivert çizgili takım elbisesiyle bir piyano eşliğindeki konseriyle, aralarında 17, Rüzgar Gülü’nün de olduğu en şahane şarkılarıyla bizi mahrem dünyasına davet ediyor. (GaIn) Excuse me, I Love You – Ariana Grande Konser belgeseli, Ariana Grande’nin 2019 Sweetener World Turnesi sırasındaki sahne ve sahne arkası görüntülerini içeriyor. (Netflix) Barbra: The Music... The Mem’ries... The Magic! Barbra Streisand’ın dinleyicileriyle arasındaki kurduğu özel bağ, 60 yıllık başarısıyla yetenek ve performansın zamansız olduğunu gösteriyor. (Netflix)
Leonard Cohen
Leonard Cohen
Leonard Cohen: I’m Your Man Sanatçıyla uzun bir röportajın yanı sıra Sydney Opera Binası’nda onuruna verilen Ocak 2005 tarihli konserden görüntüler içeriyor. (Gain) Shawn Mendes : Live in Concert Shawn Mendes, memleketi Toronto’da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatıyor. (Netflix)