20 Nisan 2024, Cumartesi
Haber Giriş: 20.08.2022 13:59 | Son Güncelleme: 20.08.2022 14:16

Will Smith’in Oscar tokadı film oluyor: Netflix ile görüşmeler başladı

94. Oscar töreninde eşiyle ilgili esprisi üzerine sahneye çıkarak Chris Rock'a tokat atan Will Smith setlere dönüyor. 54 yaşındaki oyuncu biyografik bir film için Netflix ile görüşmelere başladı
Will Smith’in Oscar tokadı film oluyor: Netflix ile görüşmeler başladı

27 Mart’taki Oscar ödül töreninde eşi Jada Pinkett Smith ile ilgili espri yapan sunucu Chris Rock'ı tokatlayan aktör Will Smith sadece gecenin önüne geçmekle kalmadı kariyerine de ciddi zarar verdi. Yapılan eleştiriler bir yana Akademi'den 10 yıl men cezası alan Smith, Netflix ve Apple TV+ ile yürüttüğü projeleri rafa kaldırmak zorunda kaldı. Chris Rock şakalarıyla tokat skandalını sıcak tutmaya devam etse de skandaldan sadece 5 ay sonra Will Smith ayağa kalkmayı başarmış gibi görünüyor. 

Projeye onayda dijital rekabet etkisi

Daily Mail, The Sun ve Metro, 53 yaşındaki oyucunun yeni bir film projesi için dijital platformlarla görüşmeye başladığını yazdı. Üstelik Netflix, Smith'in biyografik filmine yeşil ışık yaktı bile. Elbette bu onayda dijital platformlarda yaşanan vahşi rekabetin etkili olduğu tahmin ediliyor. En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ının son sahibinin, yeni projesinde hayatının dönüm noktalarını anlatacağı ve filmde Oscar tokadının da önemli bir yeri olacağı konuşuluyor. 

Ne olmuştu? 

57 yaşındaki Chris Rock, Oscar töreninde Jada Smith’in kel olmasıyla ilgili şaka yapınca, en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Will Smith sahneye fırlayıp Rock’a tokat atmıştı. Yerine oturduğunda da küfürler eden Smith, “Karımın adını ağzına alma” diye Rock’a bağırmıştı.

Jada Smith’in 'alopesi areata', halk arasında saçkıran ya da kılkıran hastalığı olarak anılan rahatsızlık nedeniyle saçlarının döküldüğü biliniyor. 53 yaşındaki aktör, ödülünü almak için sahneye çıktığında gözyaşlarıyla özür dilemiş ve "Akademi'den özür dilemek istiyorum, aday arkadaşlarımdan özür dilemek istiyorum. Bu güzel bir an" demişti.