03 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 31.07.2022 16:27 | Son Güncelleme: 31.07.2022 16:41

Will Smith’in özür dilediği Chris Rock, tokat olayı hakkında şaka yapmaya devam ediyor

Will Smith'in aylar sonra tokat attığı için özür dilediği Chris Rock, yeni şovunda olayla ilgili şakalarına devam etti. Rock, "Smith tarafından tokatlandığımda bile ertesi gün işe gittim, benim çocuklarım var"" dedi
Will Smith’in özür dilediği Chris Rock, tokat olayı hakkında şaka yapmaya devam ediyor

Will Smith, eşi Jada Pinkett-Smith hakkında espri yaptığı için Oscar Töreni’nde tokat attığı Chris Rock’tan aylar sonra özür diledi. Will Smith, Instagram hesabında yayınladığı videoda, “Senden özür dilerim Chris. Davranışım kabul edilemez, konuşmaya hazır olduğunda buradayım” dedi.

"Gerçek kurbanları kimse duymaz"

Atlanta’da stand-up şovu için sahneye çıkan Chris Rock ise direkt olarak Smith’in özür videosu hakkında konuşmasa da tokat olayıyla ilgili espriler yapmaya devam etti. Rock, “Herkes kurban olduğunu iddia ederse, gerçek kurbanları kimse duymaz. Suge (argoda büyük, güçlü) Smith tarafından tokatlandığımda bile ertesi gün işe gittim, benim çocuklarım var” dedi. 

Geçtiğimiz günlerde yeni şovuna başlayan Rock, “Kelimelerin incindiğini söyleyen birinin yüzüne asla yumruk atılmadı” diyerek bu konuyla ilgili şakaları olduğunu söylemişti. Rock, “Hala olanları işliyorum. Yani bir noktada bu saçmalık hakkında konuşacağım ve cidden komik olacak” demişti.

Ne olmuştu?

Rock, tokat olayından beri konuyla ilgili kamuoyuna açıklama yapmadı. Smith, karısı Jada Pinkett-Smith ve görünüşü hakkında bir şaka yaptıktan sonra sahnede Rock'ı tokatlamıştı. Tokattan sonra Smith Akademi’den istifa etmişti ve 10 yıl etkinliklere katılması yasaklanmıştı.