30 Nisan 2024, Salı Gazete Oksijen
Video Giriş: 09.12.2023 14:27 | Son Güncelleme: 09.12.2023 15:00

Yeni nesil Mr. & Mrs. Smith'in ilk fragmanı

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in başrolünde yer aldığı 2005 yapımı Mr. & Mrs. Smith filmine yeni bir soluk geliyor. Prime Video, efsane filmin dizi versiyonunu seyirciyle buluşturacak. Bu kez başrollerde Donald Glover ve Maya Erskine var

Başrollerinde Angelina Jolie ve Brad Pitt'in yer aldığı 2005 yapımı aksiyon filmi Mr. & Mrs. Smith diziye uyarlanıyor. Prime Video’nun merakla beklenen ve aynı adı taşıyan dizisinin başrollerinde Donald Glover ve Maya Erskine yer alıyor. Birinci sezonunun sekiz bölümden oluşacağı açıklanan dizinin ilk fragmanı yayınlandı. 

Mr. & Mrs. Smith'in konusu

Orijinal filmden uyarlanan yeni dizinin konusu kısaca şöyle: Birbirini tanımayan iki yabancı, seyahatler ve rüya gibi bir yaşam sunan casus teşkilatında çalışmaya başlar. Ancak casusluk görevinin en riskli yanı, bu iki yabancının birbiriyle evlenmesi gerektiğidir. Mr. John ve Mrs. Jane Smith isimli yeni kimlikleriyle artık evli olan John ve Jane, her hafta yüksek riskli bir göreve giderken, aynı zamanda ilişkilerinde hep bir dönüm noktasıyla karşı karşıya kalırlar. İkili birbirine karşı hisler beslemeye başladığında ise hangisinin daha riskli olduğu konu gündeme gelecek: Casusluk mu, yoksa evlilik mi?

Mr. & Mrs. Smith ne zaman yayınlanacak?

Donald Glover, dizinin başrolünde olmanın yanı sıra Amazon Studios ile anlaşması kapsamında aynı zamanda dizinin baş yapımcısı. 8 bölüm halinde yayınlanacak olan Mr. & Mrs. Smith dizinin ilk sezonu 2 Şubat 2024'te Prime Video'da yayınlanacak. 

Benzer Videolar