26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 16.01.2023 18:18 | Son Güncelleme: 16.01.2023 19:54

BTS üyesi Jimin Dior'un marka elçisi oldu

Dior yeni marka elçisi olarak K-Pop grubu BTS'in üyesi Jimin'le çalışmaya başladığını duyurdu. Ayrıca marka Blackpink’in sevilen üyelerinden Jisoo’nun doğum gününü onun adına çıkarttığı bir rujla kutladı
BTS üyesi Jimin Dior'un marka elçisi oldu

Müzik dünyasını kasıp kavuran K-pop grubu BTS (Bangtan Boys) grubunun üyeleri moda dünyasının da aranan yüzleri arasında yer alıyor. Güney Koreli şarkıcı, dansçı ve söz yazarı olan ve 2013'te Big Hit Entertainment adı altında BTS grubuna katılan Jimin, Dior'un marka elçisi oldu. 

Dior'un Jimin ile ilişkisi ünlü tasarımcı Kim Jones'un BTS'nin Love Yourself: Speak Yourself dünya turu için kıyafetler tasarlamasıyla başladı. Ünlü moda evi yaptığı açıklamada, "21. yüzyılın pop ikonu BTS'in şarkıcısı, dansçısı ve söz yazarı Jimin artık Dior'un küresel elçisidir. Bu özel bağ 2019'da grubu BTS'nin sahne kıyafetlerini tasarlayan Kim Jones ile olan dostluğunu her zamankinden daha fazla mühürlüyor" ifadelerine yer verdi. 

Jisoo’nun doğum günü onuruna dudak parlatıcısı

Öte yandan Dior, Blackpink’in marka elçisi olan üyesi Jisoo’nun yaşgününü, adına çıkardığı dudak parlatıcısıyla kutladı. Marka, parlatıcıya, Jisoo'nun doğum günü olan 3 Ocak’tan yola çıkarak 031 adını verdi. 031 Strawberry, parlak kırmızı bir renk sunuyor ve Jisoo'nun en sevdiği dudak ürününü en sevdiği meyve olan çilekle birleştiriyor. Diğer iki ton ise 038 Rose Nude ve 039 Warm Beige adını taşıyor.