19 Nisan 2024, Cuma
Haber Giriş: 01.12.2022 21:44 | Son Güncelleme: 01.12.2022 22:14

İtalyan moda markası Miu Miu yılın markası seçildi

Ocak ayından ekim ayına kadar yaklaşık 200 milyon kullanıcının davranışlarını analiz eden global moda arama platformu Lyst'nin modanın nabzını tutan raporunda Miu Miu yüzde 49 daha fazla aranarak yılın markası seçildi
İtalyan moda markası Miu Miu yılın markası seçildi

Global moda arama platformu Lyst, 200 milyon kullanıcısının çevrimiçi alışveriş davranışlarından elde ettiği verileri inceleyip, tasarımcı ve mağazada gerçekleştirilen gezinme ve satın alma işlemlerini analiz ederek hazırladığı moda raporunda Miu Miu'yu 2022 yılının markası seçti.  Miu Miu bu yıl bir önceki yıla göre yüzde 49 daha fazla arandı. 

Miu Miu'nun sezona damgasını vuran ikili takımı 

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde Miu Miu'nun bu sezon sosyal medyanın gündeminden düşmeyen bir ikilisi vardı. Düşük bel trendini yükseltmeye kararlı olan ultra düşük bel etek, crop top seti ve balerin babetleri.  Markanın 2022 İlkbahar/Yaz defilesinin ardından çok konuşulan düşük bel etek, crop ikilisini bir çok influencer'ın üzerinde görmek şöyle dursun takıma özel Instagram sayfası bile oluşturuldu. 

Sezonun yeni It parçası olan Miu Miu seti ve balerin babetler bir zamanlar Balenciaga ve Gucci gibi markaların konumlandığı zirvede bu yıl Miuccia Prada'nın genç markası Miu Miu'yu zirveye oturttu.