26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 16.01.2023 19:03 | Son Güncelleme: 17.01.2023 01:10

JW Anderson'ın ilginç tasarımları

Ünlü moda markası JW Anderson, ‘tuhaf’ tasarımlarına devam ederek kurbağa şeklinde ürettiği terliklerini tanıttı. Anderson'ın 3D yazıcıyla üretilmiş nerdeyse gerçek bir güvercini andıran çantası geçtiğimiz yılın en ikonik moda anları arasında yer almayı başarmıştı
JW Anderson'ın ilginç tasarımları

Jonathan Anderson tarafından kurulan İngiliz moda markası JW Anderson ilginç tasarımlarına bir yenisini daha ekledi. JW Anderson'ın 2022 Sonbahar/Kış erkek koleksiyonunda tanıttığı, 3D baskılı güvercin çanta, yılın en tuhaf ve bir o kadar da harika moda anlarından birine dönüşmeyi başarmıştı. Boyun çevresindeki pembe, mavi tonları, ayakları, gagası ve göz çevresindeki detaylarıyla gerçek bir güvercinden ayırmanın oldukça zor olduğu çanta And Just Like That dizisinin ikinci sezon çekimlerinde Carrie Bradshaw'ın elinde görüldü. Ardından 890 dolar değerindeki güvercin çanta markanın en çok aranan aksesuarlarından birine dönüştü. 

Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) JW Anderson çantasıyla

Kurbağa terlik 

Marka bu defa Milano Moda Haftası için hazırladığı koleksiyondan bir olan kurbağa şeklindeki terlik kreatif direktör Jonathan Anderson'ın Instagram hesabından paylaşıldı. Çizme markası Wellipets ile iş birliğinden doğan bu terlik, güvercin kadar gerçekçi olmasa da markanın eğlenceli tasarımlarına devam ettiğini işaret ediyor.