20 Nisan 2024, Cumartesi
Haber Giriş: 04.05.2022 09:21 | Son Güncelleme: 04.05.2022 15:04

Met Gala'ya damga vuran Blake Lively mercek altında: 2 Versace 3 görünüm

Modanın en ihtişamlı gecesi Met Gala, bu yıl yine birbirinden etkileyici tasarımlarla hafızalara kazındı. Ancak gece sona erdiğinde herkes Blake Lively'den bahsediyordu. Renk değiştiren Versace tasarımıyla kırmızı halıda iki farklı görünüm elde eden 34 yaşındaki Lively, herkesin beğenisini kazandı
Met Gala'ya damga vuran Blake Lively mercek altında: 2 Versace 3 görünüm

Modanın Oscar gecesi olarak anılan Met Gala'da bu yıl Kim Kardashian, Billie Eilish, Gigi Hadid ve Cara Delevingne gibi isimler öne çıktı. Ancak gece sona erdiğinde özellikle sosyal medyada herkesin konuştuğu tek bir isim vardı; Blake Lively.

Elbisesi renk değiştirdi

Eşi Ryan Renolds ile birlikte gecenin sunucularından olan Lively, kırmızı halıya uzun kabarık etekli bir elbiseyle katıldı. Bir süre pembe tonlarındaki ışıltılı elbisesiyle poz veren 34 yaşındaki yıldız, üç görevlinin yardımıyla kabarık eteği çıkardı ve geride yine uzun kuyruklu, mavi ağırlıklı rengi olan başka bir kıyafet kaldı. Ayırca Lively kıyafetindeki renk değişimine uyumlu olması için pembe eldivenlerini çıkararak, aynı mavi tondaki eldivenlerini de sergiledi.

Ünlü yıldızın Versace markalı bu tercihi, gecenin en çok konuşulan kıyafetlerinden biri oldu. Gossip Girl oyuncusu, mavi eteğinde yer alan işlemeler için New York mimarisinden ve şehrin Empire State Binası ve Grand Central istasyonu gibi tarihi binalarından ilham aldığını açıkladı.

Krista Schlueter/The New York Times
Krista Schlueter/The New York Times

 

Övgülere rağmen saçları beğenilmedi

Üç çocuk annesi Lively'nin geceye damga vuran masalsı görünümüne rağmen saçları, eleştirmenler tarafından beğenilmedi. ABD'li oyuncu, Lorraine Schwartz marka bir taç takıyordu. Saçları sırtından aşağıya doğru hafif dalgalı bir şekilde serbest bırakılan Lively’nin saçının tacın altında kalan ön kısımları örülmüştü. Ünlü aktristin kuaförü Jennifer Yepez, "Aynı anda hem taze hem de göz alıcı olmasını istedik" dedi. 

Getty Images

 

Partide de Versace giydi

Böyle rüya gibi bir elbiseden sonra, Lively şov kızı havası olan parti elbisesi için yine bir Versace tasarımı tercih etti. Ünlü oyuncu partiye kollarında ve eteklerinde siyah püsküler bulunan, kırmızı taşlı mikro mini bir elbiseyle katıldı. Lively eleştirmenlerin beğenisini kazanan parti görünümünü altın sarısı saçlarını dağınık bir topuz yaparak tamamladı.

(Kaynaklar: Vogue, DailyMail, Variety)