29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 27.10.2022 21:48 | Son Güncelleme: 27.10.2022 21:51

NFT projesi giyim koleksiyonuna dönüştü

Karikatürist Selçuk Erdem’in geçen yıl sanal aleme hediye ettiği NFT koleksiyonu bu defa Boyner mağazalarında kapsül bir giyim koleksiyonu olarak karşımıza çıkıyor
NFT projesi giyim koleksiyonuna dönüştü

Geçen yıl karikatürleri NFT projesine dönüşen Selçuk Erdem’in Fluffy Polar Bears koleksiyonu satışa çıktıktan sonra 5 saniye içinde tükenmişti. Sert bir buzul çağı sonrası hayatta kalmayı başaran tek tür olan kutup ayılarının olduğu bir dünyayı temsil eden Fluffy Polar Bears çizimleri bu kez de Boyner işbirliğiyle bir giyim koleksiyonuna ilham verdi. Boyner mağazalarında ve online olarak satışa sunulan kapsül koleksiyon erkek, kadın ve çocuklar için tasarlanmış ürünlerden oluşuyor.

Dijital dünya ve moda iç içe

Koleksiyonun lansmanında konuşan ve son zamanların en ilgi çekecek iş birliğine imza attıklarını belirten Boyner Büyük Mağazacılık Pazarlama ve Marka Yönetimi Genel Müdürü Yardımcısı Nurçin Koçoğlu “Dijital ve fiziksel kanalların iç içe geçtiği “Fijital” deneyimlerin sıkça uygulandığı bir dönemdeyiz. Daha önce de Metaverse’te farklı işlere imza attık. Bu konuda çok heyecanlı ve de meraklıyız" dedi. 

Koçoğlu "Giyildiğinde pozitif hissettiren, neşeli ve enerji yükselten Fluffy Polar Bears X Boyner koleksiyonu ile dijital sanatı fiziksel dünyanın merkezine aldık. İnovatif kaslarımızdan aldığımız güçle her zaman olduğu gibi dikkat çeken, müşterilerimizi iyi hissettiren işlere odaklanmaya devam edeceğiz” diye konuştu.