25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 09.01.2023 18:11 | Son Güncelleme: 09.01.2023 21:20

Rihanna'dan Super Bowl için özel koleksiyon

Super Bowl'un devre arası şovunda sahne almaya hazırlanan Rihanna hem güçlü sesiyle hem de yepyeni bir koleksiyonla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatmak için hazırlanıyor. Ünlü yıldız sahibi olduğu iç çamaşırı ve ev giyim markası Savage X Fenty ile Super Bowl için 17 parçalık koleksiyon hazırladı
Rihanna'dan Super Bowl için özel koleksiyon

Uzak kaldığı sahnelere yıllar sonra Super Bowl ile kavuşmaya hazırlanan Rihanna, markası Savage X Fenty ile şovu için bir koleksiyon hazırladı. Savage X Game Day isimli kampanyayla tanıtılan ve Super Bowl’a özel hazırlanan bu kapsül koleksiyon 17 parçadan oluşuyor.  

Sweatshirt, şapka, bandana ve eşofman gibi parçalardan oluşan koleksiyon Amerikan futbolunun ruhuna yakışan bir tavır sergiliyor. Lansman için yayınlanan yeni resimlerde Barbadoslu yıldız sınırlı sayıdaki indirimden öne çıkan bazı parçalarla poz verdi. 

Daha önce Beyonce, Katty Perry, Lady Gaga ve The Weeknd gibi isimlerin sahne aldığı Super Bowl’un devre arasında performansını sergileyecek olan Rihanna, geçtiğimiz ekim ayında Black Panther: Wakanda Forever filmi için bir şarkı seslendirerek müzik dünyasına geri dönmüştü.