13 Eylül 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 05.08.2023 09:41 | Son Güncelleme: 05.08.2023 09:49

Christina Aguilera: Jennifer Lopez Antalya’yı çok beğeneceğimi söyledi

Tüm dünyada 50 milyondan fazla albüm, 130 milyondan fazla single satan Amerikalı şarkıcı Christina Aguilera, 8 Ağustos’ta Antalya vereceği konser öncesinde Oksijen’in sorularını yanıtladı. İlk kez Türkiye’ye gelecek olan Aguilera, 2 bin 500 kişiye unutulmaz bir gece yaşatacak
Christina Aguilera: Jennifer Lopez Antalya’yı çok beğeneceğimi söyledi

7 Grammy Ödülü sahibi Amerikalı söz yazarı, müzisyen ve şarkıcı Christina Maria Aguilera konser vermek için ilk kez Türkiye’ye geliyor. 8 Ağustos’ta Antalya Belek’teki Regnum Carya’da sahnede olacak olan Aguilera aslında ilk kez Star Search isimli ses yarışmasıyla adını duyurdu. Daha sonra 90’lı yıllarda Disney Channel’ın yıldızlarından biri oldu. İlk albümünü kaydetmesi yine bir çizgi filim, Mulan’daki şarkısıyla oldu. Bu çizgi film için kaydettiği Reflection şarkısı ona ilk albümünü getirdi.

Kendi adını taşıyan ilk albümünden 3 şarkısı Billboard Hot 100 listesinde birinci olunca şöhret de beraberinde geldi. 2013’te Times dergisi onu dünyanın en etkili 100 kişisinden biri seçmişti. Bu arada 2015’te oyunculuğu deneyerek Nashville dizisinde rol aldığını unutmayalım. Tüm dünyada 50 milyondan fazla albüm, 130 milyondan fazla single satan Aguilera, bu rakamlarla son 10 yılda Madonna’dan sonra en çok single satan sanatçı ünvanını da elinde tutuyor. Dört oktavlık ses aralığı ve yüksek notaları sürdürme yeteneği ile tanınan Aguilera, Türkiye’ye gelmeden önce sorularımızı yanıtladı.

 20 yılı aşkın süredir müzik dünyasında başarılı bir kariyere sahipsiniz. Bu uzun yolculuğa geri dönüp baktığınızda ne hissediyorsunuz?

Teşekkür ederim. Yolculuğuma dönüp baktığımda inanılmaz derecede gururlu ve minnettar hissediyorum. Tanıştığım tüm insanları, bulunduğum yerleri ve en önemlisi tüm bu süre boyunca yanımda olan tüm inanılmaz hayranları  düşünüyorum. Beni gerçekten mutlu eden tarif edilemez bir duygu! Kariyerime ilk başladığımdan beri gerçekleşen tüm olumlu değişiklikleri görmekten de gurur duyuyorum.

İspanyolca şarkılardan oluşan Aguilera albümünüz geçen yıl yayınlandı ve çok başarılı oldu. Bu albümden sonra yeni planlarınız var mı?

Aguilera'yı kaydetmek benim için çok özeldi. Bir önceki İspanyolca albümümü kaydetmemin üzerinden uzun yıllar geçmişti ve bu dönüş, köklerime yeniden bağlı hissetmemle güçlendi. Ancak ikinci sorularınızı yanıtlayacak olursak, evet - çok yakında yeni planlar var!

 Turnede olmayı seviyor musunuz? Yolda yeni kültürler keşfetmek mi yoksa müzik yapmak mı?

Turnede olmak, kaotik, heyecan verici bir şekilde olsa ve her zaman çok huzurlu olmasa da benim için bir patlamadır. Anne olmak, turneye çıkarken başka birçok ekstra plan yapmamı da gerektiriyor artık. Ancak genel olarak seyahatlerimin her anında ve gittiğim her yerde hayranlarımı görmek her gösteriyi buna değer kılıyor. Uzun zamandır gitmediğim şehirlere geri dönmek ve yeni yerler görmek harika bir duygu!

Anne olmak hayatınızı nasıl etkiledi? Çocuklarınızla mı seyahat ediyorsunuz?

Anne olmak hayattaki en büyük zevklerimden biri haline geldi. Çocuklarım, isterlerse ve istedikleri zaman seyahatlerimde bana katılmaktan her zaman memnuniyet duyarlar. İkisi de okulda, çoğu zaman diğer yükümlülükler etrafında seyahat etmeyi deniyoruz ve planlıyoruz.

Türkiye ve Antalya'daki ilk konseriniz 8 Ağustos Salı günü Regnum Carya'da olacak. Daha önce Türkiye’ye tatil için geldiniz mi? Antalya'da vakit geçirecek misiniz? Gezmeye ve keşfetmeye vaktiniz olacak mı?

Türkiye'ye geleceğim için çok heyecanlıyım. Şu anda küçük bir turdayız, bu yüzden kalış süremiz kısa olabilir. Ama umarım Antalya'nın benimle paylaşabileceklerinin en azından bir kısmını deneyimleyebilirim! Konser vereceğim Regnum Carya'da arkadaşım Jennifer Lopez daha önce bir konser vermişti ve ne kadar harika bir yer olduğunu duymuştum. Gelmek için sabırsızlanıyorum.

Sizinle tanışmak için sabırsızlanan Türk hayranlarınıza ne söylersiniz? nasıl bir gösteri bizi bekliyor?

Türkiye'de bu gösteriye gelip beni izleyecek herkese çok teşekkürler. Sonunda Türkiye’ye gelip onların önünde performansımı sergileyeceğim için  heyecanlıyım. Beni bekleyen herkese Kucak dolusu sevgiler!