26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 24.03.2023 09:16 | Son Güncelleme: 24.03.2023 11:06

Hafta sonu için podcast önerileri

Selim Karakaya
Selim Karakaya
Hafta sonu için podcast önerileri

Rota Hollanda

Son yıllarda Türkiye’den yoğun göç alan Hollanda ve ülkenin yerel yaşam hali her zamankinden daha çok merak edilmeye başlandı. Bu yayın da yeni yerleşenler ve plan aşamasındakiler için iyi bir kaynak. Hollanda’da yaşayan Onur, konuklarıyla birlikte Hollanda tecrübelerini paylaşırken, bu deneyimin eğlenceli yanları hakkında da ipuçları vermeyi hedefliyor.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

Spektrum Son Düzlük

2023 seçimlerine yol alınırken, gündemdeki gelişmeleri ve olayları değerlendiren bir podcast var karşımızda. Aposto ekibi tarafından hazırlanan yayında genel değerlendirmelerin yanında siyasi figürler, akademisyenler ve gazeteciler de konuk olarak dinlenebiliyor.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

Pitpod

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte Formula 1 yayınları da platformlara dönmeye başladı. Aynı zamanda videocast olarak yayınlanan bu podcast’te yarışların sonrasında Efe Can Okumuş ve Atacan Okumuş görüşlerini ve yorumlarını paylaşıyor, karşımıza da genel bir özet tablo çıkıyor.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

Para Konuşur

Bu yayında merkezde paranın spor ile olan ilişkisinin doğumundan günümüze kadar gösterdiği gelişim var. “Biz sporu konuşuyoruz, sporda ise para konuşuyor” mottosuyla yola çıkan Ahmet Kürşat Öçalan ve Ahmet Orhon, spor ekonomisine dair merak edilenleri ayrıntılarıyla bu podcast’te tartışıyor.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple