09 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 31.03.2023 07:00 | Son Güncelleme: 31.03.2023 09:25

Hafta sonu için podcast önerileri

Selim Karakaya
Selim Karakaya
Hafta sonu için podcast önerileri

Midas

Amerikan borsaları ve Borsa İstanbul’a dair güncel haberler, uzman yorumları ve finansal sohbetlerle yola çıkan Midas, çok sesli bir fikir paylaşımı platformuna dönüşmüş durumda. Güncel haberlerden, borsaya ve şirket hikayelerine kadar birçok konuda değişik seslerin dinlenebildiği yayın, finans ve teknoloji dünyasındaki gelişmelerden haberdar olmak isteyenler için iyi bir kaynak.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

 

Genel Sesler

Sevgi, özgüven, farkındalık, mutluluk ve hayatımızın tam merkezinde yer alıp bizi çok meşgul eden birçok kavramı bir araya getirin. Bilge de bu başlıkları bir araya getirerek kendi kafa meşguliyetlerinden yola çıkmış. Onun tarifiyle, açık fikirliliği, yeniliklerden korkmamayı, dünyayı ve kendimizi tanımayı psikoloji, sanat, bilim ve kitaplar aracılığıyla öğreneceğimiz bir yayın var karşımızda.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

 

İkinci Mesleğim

“Hayat günün yarısını sevmediğin bir işi yaparak geçirmek için çok kısa.” Bu fikirle yola çıkarak bazen çok planlı, bazen ani bir kararla kariyer ve hayat yolu değiştirenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Peki bu kararlar nasıl alınıyor, o yolculuk nasıl ilerliyor? Ceren Yavuz bu soruların peşine düşmüş ve karşımıza meslek değiştirenlerden ilham verici hikayeler çıkmış.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

 

Daktilo 1984

Farklı fikirlere ve çok sesliliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemlerden birinden geçiyor olabiliriz. Duyacağımız her şeyi kabul etmek, hepsini onaylamak durumunda olmasak da değişik yaklaşımları dinlemek önemli. “Aklın ve düşüncenin hür olması ile insanın onurlu bir hayat yaşaması arasındaki ilişkiyi ortaya çıkarma ve savunma” iddiası ile yola çıkan bu podcast de farklı yaklaşımları bir arada sunuyor.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple