29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 20.09.2022 10:34 | Son Güncelleme: 20.09.2022 15:51

Steve Lacy'nin Bad Habbit'i TikTok sayesinde yükselişini sürdürüyor

Amerikalı şarkıcı Steve Lacy'nin TikTok sayesinde popülerleşen şarkısı Bad Habbit, Billboard Hot listesinde haftayı ikinci sırada kapattı. Stacy'nin bu hızlı yükselişinin Harry Styles'ın 14 haftadır bir numarada kalarak rekor kıran As It Was'ı tahtından edip edemeyeceği merak ediliyor
Steve Lacy'nin Bad Habbit'i TikTok sayesinde yükselişini sürdürüyor

Amerikalı saksafoncu ve besteci Steve Lacy’nin şarkısı Bad Habit, Billboard Hot listesinde üçüncü haftayı 2. sırada bitirdi. Harry Styles'ın single'ı As It Was ve Bad Bunny'nin Un Verano Sin Ti albümü bir numarada haftayı kapatarak rekorunu elinde tuttu.

10 milyon dinlendi 

Bad Habbit şarkısının popülaritesi, As It Was parçasının da viral olduğu TikTok sayesinde 470 binden fazla videonun çekilmesiyle arttı. Steve Lacy’nin Bad Habbit şarkısı 15 Eyll haftası boyunca Spotify’da en popüler şarkı oldu ve bu ünvanı 10 hafta boyunca 10 milyonun üzerinde dinlenmeyle elde etti.  

As It Was parçası üst üste 14 hafta zirvede kalarak single listesinde rekor kırdı. Bu liderlikle Harry Styles, şimdiye kadar solo olarak zirvede en uzun süre kalan isim oldu. Ayrıca bu tarihteki üçüncü bir numarada kalma rekoru. Un Verano Sin Ti ise 11 hafta boyunca Billboard 200 listesinde 1 numaralı albüm oldu ve bu yıl en büyük albüm olarak liderliğini sürdürdü.

Grammy ödüllü grubun üyesiydi 

24 yaşındaki Lacy, Haziran ayında ikinci albümü Gemini Rights'ı çıkardı. Şarkı bugüne kadarki en büyük hit oldu ve R&B konusunda uzmanlaşan Lacy, Vampire Weekend, J. Cole ve Kendrick Lamar gibi isimlerin yapımcılığını da üstlendi.  Steve Lacy, lisedeyken Grammy ödüllü The Internet grubunun bir parçasıydı.

Top 10 parça -Billboard Hot 100

  1. As It Was, Harry Styles
  2. Bad Habit, Steve Lacy
  3. Super Freaky Girl, Nicki Minaj
  4. Sunroof, Nicky Youre and dazy
  5. I Like You (A Happier Song), Post Malone feat. Doja Cat
  6. You Proof, Morgan Wallen
  7. About Damn Time, Lizzo
  8. I Ain’t Worried, OneRepublic
  9. Late Night Talking, Harry Styles
  10. Wait For You, Future feat. Drake and Tems

 

 

Top 5 Albüm - Billboard Top 200 

  1. Un Verano Sin Ti, Bad Bunny
  2. Demons Protected By Angels, NAV
  3. Patient Number 9, Ozzy Osbourne
  4. Dangerous: The Double Album, Morgan Wallen
  5. Different Man, Kane Brown