26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 30.12.2022 04:31 | Son Güncelleme: 30.12.2022 04:31

Efsanevi aktör Harrison Ford, The New York Times’a konuştu: Daima bir film kendim için bir film izleyici için çektim

Harrison Ford, Yıldız Savaşları’nın Han Solo’su olarak görüneli 45 yıl oldu. Daima “gişe garantili aktör”lerden biriydi, oynadığı 70’ten fazla film 9 milyar doların üzerinde kazandı. Artık kanıtlayacak bir şeyi kalmadı diye düşünebilirsiniz ama 80 yaşında sınırlarını zorlamaya devam ediyor
Efsanevi aktör Harrison Ford, The New York Times’a konuştu: Daima bir film kendim için bir film izleyici için çektim

The New York Times

Pandeminin ortasında Harrison Ford 20 ay boyunca hiç durmadı. İngiltere’de Kutsal Hazine Avcıları filminin devamını çekti. Burbank’te Shrinking adlı 10 bölümlük komedi dizisini yaptı. Ayrıca Yellowstone adlı popüler western dizisinin önceki döneminde geçen 1923 için Montana’da sıfır derecenin altındaki sıcaklıklarda dağda sığır çobanlığı yaptı. Bu arada 80’inci doğum gününü kutladı.
Röportaj için tıraşsız yüzü, kot pantolonu ve çizmeleriyle koltuğa yerleşirken “Üst üste bir sürü iş yaptım, pek adetim değildir” diyor. Bir geceliğine Los Angeles’a gelmiş çünkü Paramount+’ta gösterime girecek 1923’ün galası var. Ertesi sabah bir sonraki gösterim için Las Vegas’a gidiyor. Bu çekim, seyahat ve promosyon temposu onun yarısı yaşındaki bir aktörü bile bitkin düşürebilir. Kahvesinden bir yudum alırken “Nasıl böyle oldu bilmiyorum ama oldu” diyor.