28 Mart 2024, Perşembe
Haber Giriş: 23.11.2022 17:07 | Son Güncelleme: 23.11.2022 17:41

Taylor Swift'in Midnights albümü üçüncü haftasında da 1 numarada

Eras Turu biletlerinde yaşanan aksaklık nedeniyle Ticketmaster'daki genel satışları iptal ettikten ve hayranlarının tepkisiyle karşılaştıktan sonra, Taylor Swift kaos dolu haftasına noktayı koydu ve Midnights albümü ile Billboard'un albüm listesinde zirvede yer almayı tekrar başardı
Taylor Swift'in Midnights albümü üçüncü haftasında da 1 numarada

Ben Sisario / The New York Times

Taylor Swift'in Midnights albümü, bir hafta boyunca birinciliği Drake ve 21 Savage'ın elinde tuttuğu Billboard albüm listesinde üçüncü kez zirveye yerleşerek 1 numaraya geri döndü. Bir ay önce piyasaya çıktığında bu yıl ya da aslında son yedi yıl içinde bir albüm için açık ara en büyük açılışı yapan Midnights, Luminate'e göre 184 milyon çevirimiçi ve  60 bin kopya dahil olmak üzere Amerika Birleşik Devletleri'nde 204 bin satış elde etti. Son hafta satışları Midnights'ın dört haftalık rakamını 2,4 milyona çıkardı.

Geçtiğimiz hafta Eras Tour'unun biletlerine olan talebin arzın çok üzerinde olması nedeniyle daha önce görülmemiş bir deneyim yaşayan Swift, Ticketmaster'da yaşanan aksaklıklar ve hayal kırıklığına uğrayan hayranlarına rağmen Billboard'un Hot 100 single listesinde de zirvede yer alıyor ve Anti-Hero dördüncü haftasını da 1 numarada geçiriyor.

Son albüm listesinde Drake ve 21 Savage'ın ortak albümü Her Loss bir sıra gerileyerek 2 numaraya düşerken, Bad Bunny'nin Un Verano Sin Ti'si üçüncü ve Lil Baby'nin It's Only Me'si 4 numarada yer alıyor. One Direction grubunun eski üyesi Louis Tomlinson'ın ikinci stüdyo albümü Faith in the Future 43 bin satışla 5 numaradan açılış yaptı.

 © 2022 The New York Times Company