20 Nisan 2024, Cumartesi
Giriş: 30.09.2022 04:30 | Son Güncelleme: 30.09.2022 04:31

Bu hafta platformlarda bizi bekleyen yapımlar (30 Eylül-6 Ekim 2022)

Mehmet Dinler'in derlediği BeIN Connect, Disney+, MUBI'de bu hafta bizi bekleyen yapımlar
Bu hafta platformlarda bizi bekleyen yapımlar (30 Eylül-6 Ekim 2022) - Resim: 1

Disney+

Andor: Star Wars evreninde geçen dizilerin sonuncusu. Diego Luna’nın canlandırdığı Cassian Andor karakteri sevilmiş ve kendi dizisi serisi ortaya çıkmıştı. Pandemi nedeniyle oldukça geç olsa da nihayet yayına giren Andor’un ilk sezonu 12 bölümden oluşacak. Rogue One: A Star Wars Story’nin öncesinde geçen hikayede Cassian Andor’un asi bir kahramana dönüşmesini izliyoruz.

Bu hafta platformlarda bizi bekleyen yapımlar (30 Eylül-6 Ekim 2022) - Resim: 2

Welcome to Wrexham: Ünlü yıldız Ryan Reynolds ile Rob McElhenney’nin, bir futbol takımını satın alması sosyal medyada çok konuşulmuştu. Belgesel dizi, ikilinin AFC Wrexham ile bir peri masalı yazma çabasını konu ediniyor. Önce futbol yöneticiliğini öğrenmeleri gerekiyor. All or Nothing belgesellerinden sonra bu kadar bilinmeyen kulübü izlemek ilginç bir deneyim olabilir.

Bu hafta platformlarda bizi bekleyen yapımlar (30 Eylül-6 Ekim 2022) - Resim: 3

The Full Monty: Parası olmayan iki arkadaş, hiç bilmedikleri bir işe atılırlarsa ne olur? Üstelik de bu iş bir striptiz grubunda çalışmaksa? 1997 yapımı film işlerini kaybeden iki işçi, Gaz ve Dave’in çaresizlikten girdikleri bu yolu gayet komik şekilde anlatıyor. Oscar’da En İyi Müzik Ödülü’nü alan filmin yönetmeni de ödüle aday olan Peter Cattaneo.

Bu hafta platformlarda bizi bekleyen yapımlar (30 Eylül-6 Ekim 2022) - Resim: 4

Cleopatra: Mısır’ın efsanevi kraliçesi çok anlatıldı ancak belki de bunu en iyi yapan film, epik anlatımıyla 1963’te çekilmişti. Elizabeth Taylor, Richard Burton ve Rex Harrison’ın başrollerindeki filmin yönetmeni Joseph Mankiewicz. Sezar’ın gönlüne giren  Cleopatra’nın hikayesini anlatan film dört saatten daha uzun.