26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 29.10.2022 14:01 | Son Güncelleme: 29.10.2022 14:30

Selena Gomez'in belgeseliyle aynı adı taşıyan yeni single yolda

Dünya çapında 210 milyondan fazla single satan ve döneminin en başarılı sanatçılarından biri olarak kabul edilen Selena Gomez hayatını konu alan belgeseli My Mind & Me ile aynı adı taşıyan single'ını 3 Kasım'da çıkaracak
Selena Gomez'in belgeseliyle aynı adı taşıyan yeni single yolda

Selena Gomez, 4 Kasım'da Apple TV+'ta yayınlanacak Selena Gomez: My Mind & Me belgeseli ile aynı adı taşıyan yeni single çıkarıyor. Single 3 Kasım’da müzikseverler ve Gomez hayranlarıyla buluşacak. My Mind & Me belgeseli döneminin en başarılı sanatçılarından biri olarak kabul edilen Selena Gomez'in, kariyerinin arka planı mercek altına alınırken, şöhretin kendisine verdiği zararlara ışık tutulacak. Belgeselin yönetmen koltuğunda ise 30 yıl önce Madonna'yı anlattığı "Truth or Dare" belgeseli için yönetmen koltuğuna oturan Alek Keshishian oturacak. 

Bu film ayrıca, Apple'ın, Lighthouse Management + Media ve Interscope Films ile Emmy Ödülü'ne aday gösterilen "Billie Eilish: The World's a Little Blurry" belgeselindeki iş birliklerinin ardından ikinci projesi olma özelliğini taşıyor.

Selena Gomez: My Mind & Me'den fragman