19 Mayıs 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 21.10.2022 04:30 | Son Güncelleme: 21.10.2022 04:31

Ekrem Yalçındağ’ın Infinity’si satışta

Trendyol Sanat için özel olarak 100 adet üretilen, 50x40 cm eser sahiplerine imzalı olarak gönderilecek
Ekrem Yalçındağ’ın Infinity’si satışta

Trendyol Sanat, sanatçıların limitli edisyon eserini sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Sıradaki sanatçı çalışmalarını İstanbul ve Almanya’da sürdüren Ekrem Yalçındağ. Yapıtlarında geometrik ve floral motifleri el işçiliğine bir övgü niteliğinde kullanan santçının limitli edisyon Infinity eseri, GLOBART iş birliğiyle satışa çıktı.
Alüminyum plaka üzeri dijital ve serigrafi baskı teknikleriyle yalnızca 100 adet özel olarak üretilen, 50 x 40 cm boyutlarındaki eserler Yalçındağ imzalı olarak özel dayanıklı kutularda gönderilecek.
Ulaşılabilir sanata destek olmak için yola çıkan Trendyol Sanat daha önce çağdaş grafiti sanatçısı Leo Lunatic, Türk çağdaş sanatçı Ardan Özmenoğlu ve İsmail Acar’ın eserini sanatseverlerle buluşturmuştu. Trendyol Sanat sanatçılara Türkiye’nin dört bir yanına eserlerini ulaştırma imkânı sunarken, sanatseverlerin de yeni sanatçıları keşfedebilmelerine ve eserleri yakından inceleyebilmelerine fırsat tanıyor. Esere Trendyol mobil uygulamasından ve internet sitesi www.trendyol.com/sanat ‘tan ulaşabilirsiniz.