22 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 31.07.2023 09:22 | Son Güncelleme: 31.07.2023 09:54

Erşan Kuneri 2'nin kadrosuna dahil olan isimler belli oldu

Oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonunda yer alacak oyuncularla birlikte fotoğraf paylaştı
Erşan Kuneri 2'nin kadrosuna dahil olan isimler belli oldu

Komedyen Cem Yılmaz, geçen yıl Netflix'te yayınlanan 8 bölümlük dizi Erşan Kuneri'nin ikinci sezonu geliyor. Yılmaz öncesinde Instagram'dan yaptığı paylaşımda yeni sezonun 8 bölümünün senaryosunu tamamladığını açıklamıştı. Dijital platformda yayınlanan dizinin ilk sezonunda başrollerinde Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak gibi isimler yer alıyordu.

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri'nin devam sezonunda yer alacak isimlerle sosyal medya hesabında paylaşım yaptı. Dizinin 2. sezonunda Bora Akkaş, Ahsen Eroğlu, Şükran Ovalı ve Bige Önal rol alacak.

Erşan Kuneri, Cem Yılmaz’ın önceki filmleri GORA ve ArifV216’dan tanıdığımız bir karakter olan, yetişkin film yapımcısı, sinema sevdalısı bir adamın ve arkadaşlarının maceralarını anlatıyor. Erşan Kuneri 1981’de geçiyor. Erşan 12 Eylül’de kaçak sigaradan hapse giriyor. Dışarı çıktığında ise çekirdek ekibiyle birlikte sinemanın farklı türlerinde çalışmaya yöneliyor. Her bölümde Erşan Kuneri ve arkadaşlarının hayatındaki gelişmelerin yanı sıra Bizans, korku, uyuşturucu batağına düşmüş gençler, sosyal içerikli köy filmleri gibi türlerde filmler çekme macerasına tanık oluyoruz.