01 Mayıs 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Haber Giriş: 11.08.2023 21:12 | Son Güncelleme: 11.08.2023 21:26

Erşan Kuneri'nin ikinci sezonundan ilk fotoğraf

Netflix, Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonundan ilk fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafta yeni sezonda diziye katılan oyuncular yer aldı
Erşan Kuneri'nin ikinci sezonundan ilk fotoğraf

Netflix, çekimleri devam eden Erşan Kuneri'nin ikinci sezonundan fotoğraf paylaştı. Instagram paylaşımında, "Kuneri Film gururla sunar: 2. sezonla bomba gibi geliyorlar" ifadelerine yer verildi. Oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz'ın hem yazıp yönettiği hem de başrolünde yer aldığı diziye bu sezon yeni isimler katıldı. Yılmaz geçen hafta yaptığı Instagram paylaşımında yeni sezonda yer alacak isimleri açıkladı. Diziye yeni katılan Bora AkkaşAhsen EroğluŞükran Ovalı ve Bige Önal da Netflix'in hesabından paylaşılan yeni sezon fotoğrafında yer aldı.

Dizinin ilk sezonunda yer alan Ezgi Mola ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni sezonda yer almaması dizinin hayranlarının dikkatini çekti. Birçok kişi fotoğrafın altına yaptığı yorumlarda iki ismin eksikliğinden dolayı hayal kırıklıklarını dile getirdi. 

Erşan Kuneri, Cem Yılmaz’ın önceki filmleri GORA ve ArifV216’dan tanıdığımız bir karakter olan, yetişkin film yapımcısı, sinema sevdalısı bir adamın ve arkadaşlarının maceralarını anlatıyor. Erşan Kuneri 1981’de geçiyor. Erşan 12 Eylül’de kaçak sigaradan hapse giriyor. Dışarı çıktığında ise çekirdek ekibiyle birlikte sinemanın farklı türlerinde çalışmaya yöneliyor. Her bölümde Erşan Kuneri ve arkadaşlarının hayatındaki gelişmelerin yanı sıra Bizans, korku, uyuşturucu batağına düşmüş gençler, sosyal içerikli köy filmleri gibi türlerde filmler çekme macerasına tanık oluyoruz.