02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 01.08.2023 09:09 | Son Güncelleme: 01.08.2023 10:14

Euphoria dizisinin yıldızı Angus Cloud dün gece evinde ölü bulundu

Başrollerinde Zendaya'nın yer aldığı popüler dizi Euphoria'da oynayan 25 yaşındaki Angus Cloud, dün gece evinde ölü bulundu. Cloud'un neden hayatını kaybettiği henüz bilinmiyor ancak oyuncuya yakın bir kaynak 25 yaşındaki gencin intihara meyilli olduğunu söyledi
Euphoria dizisinin yıldızı Angus Cloud dün gece evinde ölü bulundu

Kendine özgü tarzı ile dizi sektöründe büyük bir ivme yakalayan HBO yapımı Euphoria dizisinin genç yıldızı Angus Cloud, dün gece Kaliforniya'daki evinde ölü bulundu. Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmesi ve yakın bir kaynağın intihara meyilli olduğunu söylemesi 25 yaşındaki gencin, intihar etmiş olabileceği olasılığını akıllara getiriyor. Oyuncunun kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

Geçen hafta babasını defnetti

Cloud'un ölümünün ardından açıklama yapan ailesi, "Bugün inanılmaz bir insana veda etmenin derin bir üzüntüsünü yaşıyoruz. Bir sanatçı, bir arkadaş, bir kardeş ve bir oğul olarak Angus, pek çok açıdan hepimiz için özeldi. Geçen hafta babasını defnetti ve bu kayıpla yoğun bir şekilde mücadele etti. Elimizdeki tek teselli, Angus'un artık en iyi arkadaşı olan babasıyla yeniden bir araya geldiğini bilmek. Angus akıl sağlığıyla mücadelesi konusunda açıktı ve umarız ölümünün başkalarına yalnız olmadıklarını ve bununla kendi başlarına sessizce mücadele etmemeleri gerektiğini hatırlatır" ifadelerini kullandı.