03 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Video Giriş: 21.07.2023 12:00 | Son Güncelleme: 21.07.2023 14:40

Gran Turismo fragmanı

Yayınlanmasına üç hafta kala Sony Pictures, Playstation'ın son derece başarılı Gran Turismo video oyunu serisinin yakında çıkacak olan film uyarlamasından ikinci fragmanı yayınladı

Gerçek bir profesyonel yarış arabası sürücüsü olmak için bir dizi yarışmayı kazanan yetenekli bir oyuncu olan Jann Mardenborough'nun gerçek hikayesinden ilham alan filmi District 9, Elysium gibi filmlere imza atan Neill Blomkamp yönetiyor. 11 Ağustos'ta sinemalarda olan film, işçi sınıfından mücadele eden genç bir oyuncu (Archie Madekwe), başarısız eski bir yarış arabası sürücüsü (David Harbour) ve idealist bir motor sporları yöneticisi (Orlando Bloom) etrafında dönüyor. Üçü birlikte, dünyanın en seçkin sporunda mücadele etmek için her şeyi riske atıyorlar.

Djimon Hounsou ve eski Spice Girl üyesi Geri Halliwell-Horner, gencin anne babasını canlandırırken Daniel Puig, Darren Barnett, Josha Stradowski ve Thomas Kretschmann da filmde yan rolleri üstleniyor. Geçen yılın sonlarında Macaristan'da çekilen proje, bazı benzersiz görsellere ulaşmak için oyun öğeleriyle bir araya getirilen bazı aşırı açılar ve yüksek hızlı çekim sunmak için dronları kullandı.

Benzer Videolar