28 Nisan 2024, Pazar Gazete Oksijen
Video Giriş: 21.02.2024 13:10 | Son Güncelleme: 21.02.2024 13:13

Kuvvetli Bir Alkış fragmanı

Netflix, başrollerinde Aslıhan Gürbüz, Fatih Artman ve Cihat Süvarioğlu’na yer veren Berkun Oya imzalı Kuvvetli Bir Alkış’tan fragman paylaştı

Netflix, Berkun Oya imzalı yeni mini dizi Kuvvetli Bir Alkış’ın resmi fragmanını paylaştı. Başrollerinde Aslıhan GürbüzFatih Artman ve Cihat Süvarioğlu’nu buluşturan; yaşama, evliliğe ve ebeveynliğe dair alışılmışın dışında bir perspektif sunan mini dizi, 29 Şubat’ta Netflix’te.

Anne, baba ve portakalda bir vitaminden olduğu günlere hasretle bağlı bir çocuk… Merkezine çekirdek bir aileyi alarak on yıllara yayılan Kuvvetli Bir Alkış, aile fertlerinin birbirleriyle ve onları çevreleyen toplumla çatışmalarını anlatıyor. Zeynep (Aslıhan Gürbüz) ve Mehmet (Fatih Artman) çifti, çocukları Metin’in (Cihat Süvarioğlu) aralarına katılmasıyla bir aileye dönüşürken, Metin, bu hayatın içerisinde kendi varoluşunun doğasını sorguluyor. 

Yapımını Krek Film’in üstlendiği altı bölümden oluşan Kuvvetli Bir Alkış, sıra dışı bir mizahla desteklenen, gerçekçilikle örülmüş özgün anlatımıyla izleyiciyi bir kez daha etkilemeye hazırlanıyor.

Kuvvetli Bir Alkış hakkında:

Anne, baba ve çocuk... Portakalda vitamin olduğu geçmişe duyduğu özlemle, varoluşun doğasını sorgulayan bir çocuk… Çekirdek bir ailenin on yıllara yayılan yolculuğunu konu alan hikaye, aile fertlerinin birbirleriyle ve onları çevreleyen toplumla çatışmalarını anlatıyor.

Benzer Videolar