28 Nisan 2024, Pazar Gazete Oksijen
Video Giriş: 16.02.2024 10:15 | Son Güncelleme: 21.02.2024 13:09

Kuvvetli Bir Alkış'tan tanıtım

Netflix, başrollerinde Aslıhan Gürbüz, Fatih Artman ve Cihat Süvarioğlu’na yer veren Berkun Oya imzalı Kuvvetli Bir Alkış’tan yeni tanıtım paylaştı

Berkun Oya’nın heyecanla beklenen yeni mini dizisi, bir çekirdek ailenin oluşumunu ve on yıllara yayılan yolculuğunu, birbirleriyle ve onları çevreleyen toplumla çatışmalarını kendine özgü bir evren yaratarak anlatıyor. 

Alışılmış çekirdek aile tanımının tüm gerekliliklerini tamamlayarak mutlu sona ulaşmış gibi görünen Zeynep (Aslıhan Gürbüz) ve Mehmet (Fatih Artman) çifti, henüz portakalda vitamin olduğu zamanlara güçlü bir özlemle bağlı olan ve varoluşun doğasını sorgulayan çocukları Metin (Cihat Süvarioğlu)’in aralarına katılmasıyla birlikte bu sıra dışı hikayenin temelini oluşturuyor. Çarpıcı bir gerçekçilikle örülmüş ve sıra dışı bir mizahla desteklenen bu tasvir, özgün anlatımıyla izleyiciyi bir kez daha etkilemeye hazırlanıyor. Kuvvetli Bir Alkış, 29 Şubat’ta Netflix’te.

Kuvvetli Bir Alkış Hakkında:

Anne, baba ve çocuk... Portakalda vitamin olduğu geçmişe duyduğu özlemle, varoluşun doğasını sorgulayan bir çocuk… Çekirdek bir ailenin on yıllara yayılan yolculuğunu konu alan hikaye, aile fertlerinin birbirleriyle ve onları çevreleyen toplumla çatışmalarını anlatıyor.

Benzer Videolar