14 Mayıs 2025, Çarşamba Gazete Oksijen
Abone Ol Giriş yap
Haber Giriş: 24.03.2023 04:30 | Son Güncelleme: 24.03.2023 04:33

Harun Antakyalı’dan Bu

Harun Antakyalı’dan Bu
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült
email [#52C1F5] Created with Sketch. Her gün aynı saatte, en önemli gelişmeler e-posta kutunda! Şimdi ücretsiz üye ol, gündemi kaçırma!

Yapı Kredi bomontiada Galeri Harun Antakyalı’nın Bu adlı sergisine ev sahipliği yapıyor. Özgür figür çalışmaları ile tanınan sanatçı büyük yüzeylere yaptığı çalışmalarda kendi dilini oluşturan kompozisyonlar oluşturuyor. 30. yılını tamamladığı kariyeri boyunca ürettiği eserlerden bir seçkinin paylaşıldığı sergi, metropolü ve onun etrafında şekillenen insanları merkezine alıyor. 9 Nisan’a kadar ziyaret edebileceğiniz sergide yer alan tablolardan elde edilecek gelirin bir kısmı TOÇEV’in yararına bağışlanıyor.

Yazının tamamını görebilmek için lütfen abone olun. ABONE OL Aboneyseniz üye girişi yapınız.
Oksijen'e e-gazete aboneliği ile edineceğiniz avantajlar; Oksijen yazarlarının tüm yazılarına erişim Gazeteoksijen.com üzerinden 7/24 güncel haber erişimi Her gün e-posta kutunuza gelen Oksijen bülteni Gazete Oksijen, O2 ve özel yayın arşivine erişim

Hesap oluşturun

veya
Zaten üye misiniz? Üye girişi yapın