18 Nisan 2024, Perşembe
Haber Giriş: 22.08.2022 11:18 | Son Güncelleme: 22.08.2022 11:30

House of Dragon’un ilk gösteriminde HBO Max çöktü

Game of Thrones hayranlarının heyecanla beklediği House of Dragon’un ilk bölümü yayınlandı. Ancak HBO Max’e giriş yapan hayranlar boş ekranlarla karşı karşıya kaldı. Binlerce kullanıcı tüm platformlarda bir kesinti olduğunu bildirdi
House of Dragon’un ilk gösteriminde HBO Max çöktü

Game of Thrones’un spin-off’u House of Dragon’un prömiyeri dün akşam yapıldı. Ancak hayranlar uygulamaların çökmesine neden oldu. Twitter’da birçok HBO abonesi, muhtemelen bir izleyici selinin neden olduğu teknik sorunlar nedeniyle, merakla beklenen fantastik dramanın galasını izleyememekten şikayet etti. DownDetector’a göre en az 3 bin kullanıcı uygulamaya giremediğini bildirdi.

Sorun Amazon cihazlarında mı?

Ancak HBO sözcüsü, sorunun Amazon cihazları aracılığıyla bağlanan izleyiciler arasında görüldüğünü söyledi. Açıklamada, “House of Dragon, milyonlarca HBO Max abonesi tarafından başarıyla izlendi. Kullanıcıların küçük bir bölümünün Fire TV cihazları aracılığıyla bağlanmaya çalıştığının ve etkilenen kullanıcıların çözüm sürecinde olduğunun farkındayız” denildi.

Bölümleri haftalık yayınlanacak

Benzer HBO bağlantı sorunları, Game of Thrones'un son sezonlarının ilk gösterimlerinde daha önce yaşanmıştı. Game of Thrones’tan yaklaşık 200 yıl öncesinde geçen 10 bölümlük House of Dragon dizisinin bölümleri 23 Ekim’e kadar haftalık olarak yayınlanacak.