06 Ekim 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 12.05.2023 04:30 | Son Güncelleme: 12.05.2023 04:32

Kafalar karıştı, 73 yaşında aşk var mı yok mu?

Bu yıl Met Balosu’nda “kim ne giymiş”ten çok Anna Wintour ve aktör Bill Nighy’nin kırmızı halıda birlikte yürümesi konuşuldu. Bu durum, ikilinin nihayet ilişkilerini herkes önünde yaşamaya karar verdikleri şeklinde yorumlandı
Bu yıl MET Balosu kırmızı halısında birlikte yürüyen Anna Wintour ve Bill Nighy arasında neredeyse 20 yıldır aşk dedikoduları var.
Bu yıl MET Balosu kırmızı halısında birlikte yürüyen Anna Wintour ve Bill Nighy arasında neredeyse 20 yıldır aşk dedikoduları var.

Afife Selen Selçuk / [email protected]

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in evliliğin eşiğinden dönüp ayrıldıktan 20 yıl sonra yeniden bir araya gelip ikinci baharı kucaklamalarının ardından Hollywood, eski büyük aşkların alevlenmesine sahne oldu. Anna Wintour ve Bill Nighy’nin bu yılki MET Balosu’ndaki beklenmedik kırmızı halı çıkışı da basında benzer bir heyecan yarattı. Haber tüm dünyada ünlü dergici ile aktörün yaşı referans verilerek “73 yaşında aşk var mı” ve benzeri başlıklarla servis edildi. Dedikodu programları tam da psikologlar eşliğinde bu konuyu ballandıra ballandıra tartışmaya başlamışken Bill Nighy’nin resmi sözcüsü herkesi hayal kırıklığına uğratan şu açıklamayı yaptı: “Bill ve Anna, yirmi yıldır çok iyi arkadaşlar. Duygusal bir ilişki içinde değiller.”