20 Nisan 2024, Cumartesi
Haber Giriş: 11.12.2022 21:54 | Son Güncelleme: 11.12.2022 22:08

Kristen Stewart, 2023 Berlin Uluslararası Film Festivali'nin jüri başkanı oldu

Şu sıralar yönetmenlik çalışmalarına yönelen ABD'li ünlü oyuncu Kristen Stewart her yıl düzenlenen Berlin Uluslararası Film Festivali'nin jüri başkanlığını yapacak
Kristen Stewart, 2023 Berlin Uluslararası Film Festivali'nin jüri başkanı oldu

Twilight serisiyle ismini dünya çapında duyuran son zamanlarda ise Oscar'a aday gösterildiği Spencer filmindeki Prenses Diana performasıyla konuşulan ünlü oyuncu Kristen Stewart 16-26 Şubat tarihleri arasında 73'üncüsü düzenlenen Berlin Uluslararası Film Festivali'nin jüri başkanlığını yapacak. 

"En yetenekli ve çok yönlü oyuncularından biri"

Festival direktörleri Mariette Rissenbeek ve Carlo Chatrian, "Kristen Stewart'ın bu seçkin görevi üstlenmesinden heyecan duyuyoruz. Kendi neslinin en yetenekli ve çok yönlü oyuncularından biri. Bella Swan'dan Galler Prensesi'ne ölümsüz karakterlere hayat verdi. Genç, ışıltılı ve arkasında etkileyici bir çalışma yapısı olan Kristen Stewart, ABD ile Avrupa arasında mükemmel bir köprü" açıklamasını yaptı. 

Stewart şu sıralar Lidia Yuknavitch'in The Chronology of Water adlı kitabından uyarlama olan ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi üzerinde çalışıyor.